Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Sinun turvallisuutesi on erittäin tärkeää meille, ja siksi Stormberg ottaa tietosuojan vakavasti. Tässä tietosuojakäytäntö-tietopaketissa selitämme miten ja miksi keräämme ja käytämme tietoa asiakkaistamme, ja miten tietosuoja otetaan huomioon toiminnassamme.

Käytämme henkilötietojasi EU:n määräämän tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n mukaisesti.

Kun teet ostoksia verkossa, on sinun annettava tiettyjä henkilötietoja maksun ja toimituksen mahdollistamiseksi. Stormberg ei koskaan tallenna pankkikorttien numeroita. Tietojasi ei myöskään käytetä muuhun tarkoitukseen tai luovuteta eteenpäin.

Kun käyt verkkokaupassamme, keräämme joitain käyttäjätietoja parantaaksemme palvelun laatua ja tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkokaupassamme. Kaikkea keräämäämme ja tallentamaamme tietoa käytetään ainoastaan tarkoituksenmukaisesti ja turvallisella tavalla. Sinun henkilötietojasi ei käytetä muihin markkinointitarkoituksiin, kuin Stormbergin omaan markkinointiin.

Evästeet/ «cookies»

Verkkosivuilla käydessäsi saatat usein tehdä toimintoja, jotka haluat verkkosivuston muistavan, kuten esimerkiksi kieliasetukset, tuotteiden lajittelu hinnan mukaan, sisäänkirjautumistiedot jne. Verkkosivu tunnistaa sinut ja pystyy tallentamaan tietosi evästeiden, eli niin-sanottujen «cookiesien» avulla. Evästeet ovat ainoastaan sinun ja verkkosivuston saatavilla. Verkkosivusto on luonut evästeet sinun puolestasi ja sinua varten, eivätkä ne sisällä tietoja, joista muut voisivat sinut tunnistaa.

Jos et halua Stormbergin tai muiden verkkosivustojen pystyvän luomaan evästeitä, niin voit estää sen verkkoselaimesi asetuksissa. Jos evästeet ovat päällä verkkoselaimesi asetuksissa, katsotaan, että olet hyväksynyt tietojen tallentamisen omalle tietokoneellesi.

Stormberg käyttää verkkosivuillansa seuraavantyyppisiä evästeitä:

Omat evästeet: Tietokoneellesi, älypuhelimellesi tai tabletillesi verkkosivuiltamme tallennettavat tiedot, joiden sisältöä verkkosivumme pystyy lukemaan myöhempien vierailujen aikana.

Analyyttiset evästeet: Käytämme tietoja käyttäjän verkkokäyttäytymisestä parantaaksemme verkkosivuston toiminnallisuutta, käyttäjäkokemusta sekä sisältöä. Tätä tarkoitusta varten käytämme Google Analyticsiä. Tiedot kerätään ja tallennetaan niin, ettei yksittäistä käyttäjää pysty tunnistamaan. Analyysitarkoitusta varten riittää käyttäjien määrän laskeminen sekä verkkokäyttäytymisen tarkkailu ilman tarkempaa tietoa siitä, kuka verkkosivustolla vierailee.

  • __utma: käytetään käyttäjien ja vierailujen erotteluun
  • __utmb: käytetään uusien vierailujen huomaamiseen
  • __utmc: käytetään huomaamaan onko kyseessä uusi vierailu
  • __utmz: käytetään huomaamaan miltä sivulta/mistä lähteestä vierailija tulee sivustollemme

Facebook Pixel

Stormbergin verkkokauppa käyttää Facebook Pixeliä kohdentaakseen mainoksia käyttäjien verkkokäyttäytymisen perusteella ja varmistaakseen mainoksien olevan mahdollisimman relevantteja vastaanottajille. Facebook tunnistaa sinut ainoastaan mikäli sinulla on Facebook-tili, ja silloinkin aina hyväksymiesi Facebookin käyttäjäehtojen mukaisesti. Stormberg tai muut kolmannet osapuolet eivät näe mitkä Facebook-profiilit ovat vierailleet verkkosivustollamme, mutta Facebook pystyy säätelemään mainosten näyttöä oikeille kohderyhmille. Saadaksesi lisää tietoa Facebookin evästeiden käytöstä ja tietoturvakäytännöistä, pyydämme sinua olemaan yhteydessä Facebook.com:iin.

Sähköpostiviestit Stormbergiltä

Stormberg käyttää sähköpostia välineenä asiakkaiden sekä uutiskirjeen tilaajien ja Stormbergin välisessä kommunikoinnissa.

Esimerkkejä sähköpostin käytöstä asiakkaidemme kanssa tapahtuvassa kommunikaatiossa ovat tilauksiin, tilaushistoriaan, myyntiehtoihin ja muihin ehtoihin liittyvää tietoa sisältävät sähköpostiviestit. Sähköpostiviestit sisältävät suoraan asiakassuhteeseen liittyvää tietoa.

Yllä mainitun tyyppisten viestien lisäksi voit saada Stormbergiltä sähköposteja ainoastaan, jos liityt uutiskirjeemme tilaajaksi vapaaehtoisesti. Uutiskirjeemme sisältävät eksklusiivisia tarjouksia ja kampanjoita, alennuskoodeja, uutisia, vinkkejä ulkoiluun ja retkeilyyn tai tietoa käyttäjäehtojemme mahdollisista muutoksista. Tallennamme tiedot siitä, mitkä uutiskirjeet olet vastaanottanut, mitkä olet avannut sekä mitä uutiskirjeen linkkejä olet klikannut. Tarkoituksena on parantaa uutiskirjeitämme vähentämällä sisältöä, jonka käyttäjät kokevat tarpeettomaksi. Voimme myös käyttää uutiskirjeiden avaamiseen ja klikkailemiseen liittyvää tietoa vähentääksemme sinulle lähetettävien uutiskirjeiden määrää.

Uutiskirjeiden lähettäminen tapahtuu sinun luvallasi. Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen klikkaamalla jokaisen uutiskirjeen alareunassa olevaa linkkiä.

Ikäraja

Tehdäksesi ostoksia verkkokaupassa täytyy sinun olla vähintään 18-vuotias.

Oikeutesi

Jokaisella on oikeus saada perustavanlaatuista tietoa henkilötietojen käsittelystä ja käytöstä yrityksen toiminnassa. Stormberg on antanut henkilötietojen käsittelyyn ja käyttöön liittyvät tiedot tässä tietosuojakäytäntöömme liittyvässä tekstissä. Kaikilla järjestelmäämme rekisteröityneillä on lain puitteissa lisäksi seuraavat oikeudet:

Stormberg vastaa tietoturvaan liittyviin yhteydenottoihin 30 päivän kuluessa. Vaatiessasi tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi, luovutetaan ne henkilötietolain mukaisesti. Vaatimukset rekisteröidään, kuitataan ja tallennetaan.

Henkilötietoja ei säilytetä pidempään, kuin on välttämätöntä. Lisäksi voit käyttäjänä milloin tahansa pyytää meitä poistamaan sinuun käyttäjänä liittyvät tiedot, pois lukien tilanteet, joissa joudumme lain velvoittamana säilyttämään tietojasi tietyn ajan (esimerkiksi tietyt palvelun ostoon liittyvät tiedot Norjan tilinpitolain mukaan).

Muutokset

Mikäli tähän tietosuojakäytäntöön tulee muutoksia, ilmoitetaan niistä tällä sivulla 14 päivää ennen voimaantuloa.

Valvontaviranomainen

Mikäli koet, että Stormberg käyttää henkilötietojasi väärin, eikä kunnioita oikeuksiasi, niin voit olla yhteydessä valvontaviranomaiseen.

 

Tietosuojavaltuutettu

Verkkosivu: https://www.tietosuoja.fi/

Sähköposti: tietosuoja@om.fi

Puhelin: +358 29 56 66700,

Postiosoite: P.O. Box 800, 00521 Helsinki, Finland

© 2019 Stormberg AS. All Rights Reserved.