Ladataan...

Tietosuojakäytäntö

 

Stormberg on velvollinen käsittelemään henkilötietoja avoimella tavalla (vrt. yksityisyysasetuksen  12. ja 13. artikla). Tämä tietosuojalaseloste sisältää tietoja oikeuksistasi ja henkilökohtaisten tietojen tallentamisesta asiakassuhteen kautta sekä yleisiä tietoja siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja niihin sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää lausuntoa. Kaikki muutokset astuvat voimaan siitä hetkestä, jolloin ne on kirjattu ja sisältävät siitä päivästä alkaen kerätyt tiedot sekä olemassa olevat tallennetut tiedot. Kehotamme sinua tarkistamaan lausunnon säännöllisesti. Jos teemme isoja muutoksia, jotka muuttavat merkittävästi tietosuojakäytäntöjämme, voimme ilmoittaa sinulle muutoksista myös muilla tavoin, kuten sähköpostitse tai yrityksen verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa.

 

Tämä lausunto päivitettiin viimeksi 26.02.2020

 

Olemme vastuussa henkilötietojen käsittelystä ja meillä on suurin vastuu siitä, että henkilötietojen käsittely tapahtuu sovellettavan lain mukaisesti. Emme jaa henkilökohtaisia tietoja muiden kanssa tai käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mihin tiedot on annettu.

 

Tämä Tietosuojakäytäntö koskee kaikkia verkkosivujemme käyttäjiä. Vaadimme, että käyttäjät sitoutuvat noudattamaan lausumaa osana suhdettamme. Verkkosivujemme käytön myötä hyväksyt, että henkilökohtaisia tietojasi voidaan käsitellä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, mukaan lukien tietojen käsittely ja jakaminen kolmansille osapuolille, käytännössä kuvatulla tavalla.

 

Toimimme Norjan lain alaisuudessa. Hyväksyt, että riita-asiat käsitellään tuomioistuimessa Norjan lakien mukaisesti, jollei paikallisessa laissa määrätä toisin.

 

Linkitämme muiden yritysten omistamiin ja ylläpitämiin verkkosivustoihin. Meillä ei ole pääsyä näihin sivustoihin emmekä käsittelemme henkilötietoja, joita verkkosivustot sisältävät ellei tässä lausunnossa toisin mainita. Emme myöskään ole vastuussa muiden verkkosivustojen henkilötietojen sisällöstä tai käsittelystä.

 

Omistamme kaikki immateriaalioikeudet sivustojemme sisältöön, ja niiden sisällön jäljentäminen on sallittua vain kirjallisella suostumuksellamme.

Sisällysluettelo:

 

Milloin keräämme henkilötietoja?

Sinun oikeutesi

Omien tietojen saatavuus

  • Henkilötietojen oikaisu
  • Henkilötietojen poistaminen
  • Henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen
  • Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen
  • Tietojen siirrettävyys
  • Voit kannella henkilötietojen käsittelystämme

Mitä tallennetaan kun vierailet verkkosivuillamme?

  • Tilaaminen
  • Tuotteiden toimitus
  • Maksutavat
  • Web-analytiikka
  • Evästeet
  • Mitä tallennetaan, kun otat meihin yhteyttä?
  • Puhelin
  • Sähköposti

Henkilötietojen käsittely, kun otat meihin yhteyttä

  • Uutiskirjeiden tilaus
  • Kyselytutkimukset
  •  Anonyymit tutkimukset
  • Avoimet tutkimukset

Tiedot työntekijöistä ja työnhakijoista

  • Työntekijät
  •  Työnhakijat

 Tietoturva ja tietojenkäsittelijät

  • Kirjautuminen
  • Tietojenkäsittelijöiden käyttö
  • Henkilötietojen siirto EU:n / ETA:n ulkopuolelle

 

Milloin keräämme henkilötietoja?

  • Olet hakenut meiltä töitä
  • Olet ostanut tuotteen/palvelun
  • Olet tilannut uutiskirjeen
  • Olet pyytänyt pääsyä tietoihin tai niiden poistamista
  • Olet ilmoittautunut kurssille tai seminaariin
  • Olet pyytänyt tarjousta, ohjeistusta tai lähettänyt valituksen

 

Saamme tietoja epäsuorasti myös seuraavista syistä:

  • Valitus sisältää tietoja sinusta
  • Työnhakija on käyttänyt sinua suosittelijana
  • Poikkeusilmoitus sisältää tietoja sinusta
  • Työntekijä on tunnistanut sinut lähisukulaiseksi

 

Sinun oikeutesi

Voit käyttää oikeuttasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@stormberg.no. Sinulla on oikeus saada vastaus ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään 30 päivän kuluessa.

Omien tietojen saatavuus

Voit pyytää kopion kaikista sinusta käsittelemistämme tiedoista. Tiedot lähetetään / siirretään turvallisella tavalla. Ellet pyydä jotain muuta tapaa, tiedot tulee antaa tavanomaisessa sähköisessä muodossa ja lähetettävä salattuina.

 

Lue lisää tietojen tarkastusoikeudesta

 

Henkilötietojen oikaisu

Voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään vääriä tai harhaanjohtavia tietoja.

 

Lue lisää oikeudesta korjata tai täydentää tietoja

 

Henkilötietojen poistaminen

Tietyissä tilanteissa voit pyytää meitä poistamaan tietoja itsestäsi. On mahdollista, että joudumme säilyttämään tietoja niiden poistoon sovellettavan lain tai muiden velvoitteiden mukaisesti.

 

Kirjanpitolaki vaatii meitä tallentamaan transaktiotietoja viiden vuoden ajalta. Asiakkaiden oikeuksien turvaamiseksi kuluttajansuojalain, kauppalain ja myyntiehtojemme mukaisten takuiden ja vaateiden suhteen, tallennamme ostohistorian 10 vuoden ajalta.

 

Lue lisää oikeudesta tietojen poistoon

 

Henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen

Joissakin tilanteissa voit myös pyytää meitä rajoittamaan sinua koskevien tietojen käsittelyä.

 

Lue lisää rajoitusoikeudesta

 

Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen

Jos käsittelemme tietojasi toimiemme tai intressiemme perusteella, on sinulla oikeus vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyä.

 

Lue lisää vastustusoikeudesta

 

Tiedon siirrettävyys

Jos käsittelemme tietojasi suostumuksesi tai sopimuksen perusteella, voit pyytää meitä siirtämään tietojasi sinulle tai toiselle tietojenkäsittelijälle. Voimme lähettää nämä tiedot suoraan uudelle toimijalle, mikäli se on teknisesti mahdollista. Jos ei, lähetämme tiedot sinulle sähköpostitse. Tiedot toimitetaan tavanomaisessa sähköisessä muodossa ja lähetetään salattuina.

 

Lue lisää tietojen siirrettävyydestä

 

Voit kannella henkilötietojen käsittelystämme

Jos uskot, että emme ole noudattaneet henkilötietolain mukaisia ​​oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä täällä:

 

Sähköposti: support@stormberg.no

Puhelin: +47 40 00 18 94

Postiosoite: Barstølveien 44, 4636 Kristiansand, Norge

 

Sinulla on myös oikeus kannella valvontaviranomaiselle. Tämä tehdään lähettämällä valitus Tietosuojavaltuutetulle,

 

Web: https://www.datatilsynet.no/

Sähköposti: postkasse@datatilsynet.no

Puhelin: +47 22 39 69 00

Postiosoite: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge

 

 

 

 

 

 

 

Mitä tallennetaan, kun vierailet verkkosivustollamme?

Tilaaminen

Jos haluat tehdä ostoja verkkokaupassamme, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja tarvitsemme nimesi, osoitteesi, matkapuhelinnumerosi ja sähköpostisi. Tämä on välttämätöntä, jotta tilauksesi voidaan lähettää oikeaan toimitusosoitteeseen, voimme pitää sinut ajan tasalla tilauksen muutoksista ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä tilauksiisi liittyen.

 

Meitä vaaditaan säilyttämään tilaustiedot kirjanpidon, palkkioiden käsittelyn ja takuiden / palautusten käsittelyn yhteydessä. Tämä historia poistetaan kymmenen vuoden kuluttua. Säilytämme myös turvallisuussyistä IP-osoitteen, jota käytetään tilaamisen yhteydessä.

 

Eri tarkoituksiin saatamme tarvita muita henkilötietoja. Nämä henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitus on kuvattu tässä tietosuojalausunnossa.

 

Jos kaupanteko jostain syystä keskeytyy, lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kerromme, että olemme tallentaneet ostoskorisi. Teemme tämän ylimääräisenä asiakaspalveluna tehdäksemme ostokokemuksestasi mahdollisimman sujuvan ja helpon. Voit poistaa tämän palvelun käytöstä klikkaamalla sähköpostin alareunassa olevaa linkkiä.
Lähetämme myös tilaus- ja lähetysasiakirjoja, tutkimuskyselyjä ja seurantasähköposteja, jotka liittyvät suoritettuihin ostoihin.

 

Tuotteiden toimitus

Teemme tuotteiden toimittamisessa yhteistyötä Postnordin ja Postin kanssa. Tarjoamme heille henkilökohtaisia ​​tietoja, joita he tarvitsevat tuotteiden toimittamiseksi sinulle. Toimittajien kanssa jaettavat tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja haluttu toimituspaikka. Tiedot poistetaan 36 kuukauden kuluessa.

 

Maksuratkaisut

Tallennamme turvallisuussyistä historiaa, joka sisältää IP-osoitteen, josta tilaus vastaanotetaan. Maksutiedot: IP-osoite, nimi, osoite, sähköposti- ja matkapuhelinnumero.

 

Kaikki järjestelmät, jotka käsittelevät tilauksien maksamiseen liittyviä henkilötietoja, ovat tiukasti rajoitettu työntekijöihin, jotka suorittavat tilaukseen liittyvät tarpeelliset tehtävät.

 

 

 

 

Web-analytiikka

Kun vierailet verkkosivustollamme, analysoimme Google Analytics -työkalun avulla verkkosivuston käyttöäsi. Tämän tarkoituksena on koota tilastotietoja, joiden avulla parannamme ja kehitämme edelleen verkkosivustolla olevaa sisältöä. Esimerkkejä siitä mihin tilastot antavat vastauksia ovat verkkosivuilla vierailevien käyttäjien määrä, kuinka monta ihmistä käy eri sivuilla, kuinka kauan vierailu kestää, miltä verkkosivustoilla käyttäjät tulevat ja mitä selaimia käytetään.

 

Keräämme myös avainsanoja, joita käytetään hakukoneissa, joiden kautta verkkosivuilla vieraillaan. Tämä on tarkoitettu vain hakutulosten ja asiakaskokemuksen parantamiseksi, eikä mitään tietoa ole jäljitettävissä käyttäjälle.

 

Tiedot käsitellään tunnistamattomassa ja aggregoidussa muodossa. Tunnistamattomuudella tarkoitetaan sitä, että emme voi seurata kerättyjä tietoja takaisin yksittäiseen käyttäjään. Keräämme koko IP-osoitteen, mutta IP-osoitteen tunnistetiedot poistetaan siten, että vain osoitteen kolmea ensimmäistä ryhmää käytetään tilastojen tuottamiseen. Eli jos IP-osoite koostuu numeroista 195.159.103.82, käytetään vain 195.159.103.xx. Lisäksi IP-osoitteita käsitellään aggregaattitasolla, toisin sanoen kaikki tiedot yhdistetään ryhmäksi eikä niitä käsitellä erikseen.

Evästeet

Tietojen säilyttäminen ja tietojen käsitteleminen evästeistä ei ole sallittua, paitsi jos se tapahtuu sähköisen viestinnän lain mukaisesti. Käytämme evästeitä verkkosivustojemme eri palvelujen toimimiseksi. Tämän perustana on sähköisen viestinnän laki § 2-7b.

 

NKOM on sähköisen viestinnän lain ja evästeiden sääntelyn viranomainen.

 

Lue lisää sähköisen viestinnän laista ja evästeiden säännöksistä

 

Lue lisää evästeiden hallinnasta (nettvett.no)

 

Evästeet (cookies) ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, kun lataat verkkosivun. Niitä käytetään yleensä parantamaan käyttökokemustasi ja muistamaan kuka olet, jolloin pysyt kirjautuneena sisään. Jos haluat välttää evästeiden käytön, voit asettaa selaimesi olemaan hyväksymättä niitä. Katso asetukset selaimesi ohjesivuilta. Huomaa, että jos päätät sulkea evästeet pois, jotkut tämän verkkosivuston ominaisuudet saattavat lakata toimimasta.

 

Seuraavia evästeitä käytetään

 

Selitteet joillekin yleiskatsauksessa käytetyille termeille.

 

 

 

Rekisterinpitäjä on henkilö, joka päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta ja käytettävistä työkaluista.

 

Tietojenkäsittelijä on henkilö, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta.

 

Suostumus on rekisteröidyn vapaaehtoinen, nimenomainen ja tietoinen lausunto siitä, että hän hyväksyy itseään koskevien tietojen käsittelyn.

 

Ensimmäisen osapuolen evästeet: välttämättömät verkkosivuston toimivuudelle.

 

Kolmannen osapuolen evästeet: käytetään verkkosivustojen analysointiin, markkinointiin ja personointiin.

 

Pikselidata: Käytämme Facebook- ja Snapchat-pikseliä, jotka keräävät tietoja verkkosivustoltamme ja seuraavat liikennettä, jonka saamme mainoksistamme niiden alustoilla. Pikseli on analysointityökalu, jonka avulla voimme mitata mainonnan vaikutusta ymmärtämällä verkkosivuillamme tekemiäsi toimia. Käytämme pikselitietoja varmistaaksemme, että mainoksemme näytetään oikeille ihmisille. Toisin sanoen, kun vierailet sivustollamme ja suoritat toimenpiteen (esim. tilaat tuotteen), laukeaa pikseli, joka raportoi tämän toimenpiteen. Tämä auttaa meitä toimittamaan asianmukaisia mainoksia sinulle. Noudatamme jatkuvasti alustojen nykyisiä sääntöjä, jotka ovat GDPR:n mukaisia.

 

Mitä tallennetaan, kun otat meihin yhteyttä?

Puhelin

Kun soitat meille, tallennetaan puhelinnumerosi sekä tiedot siitä, milloin soitit ja kuinka kauan puhelu kesti. Jos puhelinsoittoon liittyy yksittäinen tapaus, voidaan kirjoittaa huomautus, joka tallennetaan puhelun jälkeen. Puhelinsoittojen järjestelmällistä tallentamista ei suoriteta, josta soittaja voitaisiin tunnistaa.

 

Sähköposti

Käytämme TLS-salausta suojataksemme sähköpostiviestintäämme. Useimmat sähköpostipalvelut tukevat tätä, ja sähköpostiviestintäsi kanssamme suojataan. Pyydämme kuitenkin, että et lähetä arkaluontoisia henkilökohtaisia tai suojattuja tietoja sähköpostitse, koska emme voi taata, että sähköpostipalveluntarjoajasi tukee TLS:ää.

 

Tarkastelemme kaikkia saapuvia ja lähteviä sähköposteja virusten ja haittaohjelmien varalta.

 

 

 

 

 

Perusteena on yksityisyydensuojaa koskevan artiklan 6 nr. 1 f),  jonka perusteella voimme käsitellä tietoja, jotka ovat välttämättömiä oikeutetun edun turvaamiseksi, ja jotka ylittävät käyttäjän yksityisyydensuojan. Perusteltuna etuna on turvata IT-infrastruktuurimme valvonta.

 

 

Henkilötietojen käsittely, kun olet meihin yhteydessä

 

Uutiskirjeiden tilaus

Lähetämme uutiskirjeitä sähköpostitse ja tekstiviestinä niitä haluaville. Uutiskirje sisältää uutisia, tarjouksia, kampanjoita, alennuskoodeja, kyselyitä ja matkavinkkejä.

Jotta voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä, sinun on rekisteröitävä sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

 

Tiedot tallennetaan erilliseen tietokantaan, eikä niitä jaeta muiden kanssa ja poistetaan, kun peruutat uutiskirjeen tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen napsauttamalla linkkiä uutiskirjeessä tai ottamalla yhteyttä meihin. Käytämme uutiskirjeen hallintaan ja lähettämiseen Oracle Bronto -tietojenkäsittelijää, ja he ylläpitävät tietokantaa, johon tiedot tallennetaan.

 

Perustana sähköpostiosoitteesi käsittelemiselle uutiskirjeemme yhteydessä on tietosuojakäytännön artikla 6 nr. 1 a), eli suostumus.

Kyselytutkimukset

Kyselytutkimuksia suorittaessamme ilmoitamme aina sen tarkoituksesta ja siitä, onko kyse nimettömästä tutkimuksesta vai ei. Emme jaa tietoja muiden kanssa tai käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin mitä on annettu.

 

Anonyymit kyselyt

Jos kysely on anonyymi, emme kerää mitään tietoja, jotka voidaan yhdistää sinuun.

Avoimet kyselyt

 

Jos kyselyä ei toteuteta anonyymina, voimme tunnistaa kyselyyn vastanneet. Perustana on tietosuojakäytännön artikla 6 nr. 1 a), jossa suostut sinua koskevien tietojen käsittelyyn.

 

 

Tiedot työntekijöistä ja työnhakijoista

 

Työntekijät

 

Käsittelemme työntekijöiden tietoja ja hallitsemme palkkoja ja työoloja. Palkan maksamiseen tarvittavat tiedot rekisteröidään, esimerkiksi perustiedot, palkkataso, aikarekisteröinti, veroaste, verokunta ja liitto. Muut työntekijöitä koskevat tiedot liittyvät hänen työohjeisiinsa ja työn organisointiin.

 

Tämän käsittelyn perustana on yksityisyyttä koskevan asetuksen artikla 6 nr. 1 b), jonka perusteella käsittely on välttämätöntä sen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuolena rekisteröity on.

 

Lisäksi tietojärjestelmään tallennetaan sisään- ja uloskäyntien avainhallintaan liittyviä tietoja sekä kulunvalvontatietoja. Tiedot saadaan työntekijöiltä itseltään. Tietoja annetaan vain palkkojen ja muiden lakisääteisten luovutusten yhteydessä. Henkilötietojen poistomenettelyt ovat kirjanpitolain ja arkistolain mukaisia. Tietoja nimestä, asemasta ja työalueesta pidetään julkisena informaationa, ja ne voidaan julkaista verkkosivuillamme.

 

Kaikilla entisillä ja nykyisillä työntekijöillä on henkilökansio arkistojärjestelmässä.

 

Täällä muun muassa työhakemus arkistoidaan / tallennetaan. Henkilöstökansiot on säilytettävä (ts. työhakemusta ei poisteta eikä silputa). Henkilöstökansiot tyhjennetään työsuhteen lopussa.

 

Työnhakijat

Jos haet työtä yrityksestämme, on meidän käsiteltävä tietoja sinusta arvioidaksemme hakemustasi.

 

Tämän käsittelyn perustana on yksityisyyttä koskevan asetuksen artikla 6 nr. 1 b) – käsittely on välttämätöntä sen sopimuksen täyttämiseksi, jonka osapuolena rekisteröidy on, tai toimiakseen rekisteröidyn pyynnön perusteella ennen sopimuksen tekemistä. Jos hakemuksesi sisältää tietyt henkilötietokategoriat, on yksityisyyttä koskevan asetuksen käsittelyn perusteena artikla 9 nr. 2 b) ja h).

 

Kaikki työhakemukset tallennetaan. Niitä säilytetään sähköisessä arkistossamme 6 kuukautta ennen poistamista. Kaikki muut asiakirjat, kuten hakuluettelot ja -asetukset, samoin kuin kaikki johtamistyöhakemukset, säilytetään.

 

 

 

 

Tietoturva ja tietojenkäsittelijät

 

Meillä on hyvät rutiinit ja kattavat toimenpiteet varmistaaksemme, että luvattomilla henkilöillä ei ole pääsyä henkilötietoihisi ja että tietojen käsittely tapahtuu voimassa olevan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Esimerkkejä tällaisista toimenpiteistä ovat riskinarvioinnit, organisatoristen ja fyysisten toimenpiteiden toteuttaminen, pääsynhallinta- ja arkistointimenettelyt, samoin kuin tietojen käsittely- ja käyttöoikeutta, oikaisua ja poistamista koskevien pyyntöjen seurantamenettelyt. Hälytysmääräykset on toteutettu säännösten mukaisesti, jos tietoturvaloukkauksia ilmenee tai epäillään.

 

Käytämme esimerkiksi vahvoja salasanoja, tietojen kryptausta, kulunvalvontaa, varmuuskopiointia sekä kaksivaiheista todennusta tietojen turvaamiseksi ja estämään luvattomia henkilöitä saamaan pääsyn, muuttamaan, poistamaan tai muutoin vaikuttamaan tallentamiimme tietoihin, mukaan lukien henkilötiedot.

 

Vain hyvämaineisia IT- ja hallinnollisia palveluntarjoajia, kuten web-hosting-, verkkosivusto- ja PC-tietoturvaa, virusohjelmistoja, sähköpostin tarjoajaa, varmuuskopioita ja vastaavia, käytetään. Sallimme muiden käyttää ja/tai käsitellä henkilökohtaisia tietojasi vain ohjeidemme mukaisesti ja vain tarvittaessa.

 

Olemme laatineet rutiinit tietojen rikkomusten käsittelemiseksi, ja vaatimustenvastaisuuden sattuessa lähetämme vaatimustenvastaisuuden ilmoituksen Tietosuojaviranomaiselle 72 tunnin kuluessa havaitusta rikkomuksesta. Jos rikkomukseen liittyy suuri yksityisyydensuojan riski, ilmoitamme asiasta myös rekisteröidyille.

 

Voimme hyödyntää sinusta keräämiämme tietoja, kun on syytä uskoa, että on tarpeen tunnistaa, ottaa yhteyttä tai ryhtyä oikeustoimiin henkilöitä tai yrityksiä vastaan, jotka voivat vahingoittaa sinua, meitä tai muita. Saatamme myös paljastaa tietosi, kun uskomme, että laki sitä vaatii.

 

Kirjautuminen

Meillä on säännöllisiä turvallisuuslokeja arviointijärjestelmissä ja tietoturvapäällikölle on annettu vastuu niistä. Täällä rekisteröidään työntekijöiden käyttämä arviointijärjestelmä.

 

Tämän käsittelyn perustana on yksityisyyttä koskevan asetuksen artikla 6 nr. 1 f) jonka perusteella voimme käsitellä tietoja, jotka ovat välttämättömiä oikeutetun edun turvaamiseksi, ja jotka ylittävät käyttäjän yksityisyydensuojan. Perusteltuna etuna on turvata IT-infrastruktuurimme valvonta.

 

 

 

 

 

Tietojenkäsittelijöiden käyttö

 

Käytössämme on tällä hetkellä ICT-toimintamalli, jossa käytämme suurta osaa järjestelmistämme itse, mutta joidenkin järjestelmien toiminnan olemme jättäneet ulkoisille kumppaneille. Siellä missä toimimme itse, käytämme myös ulkopuolisia konsultteja. Kaikkien tietojenkäsittelijöidemme on pakko työskennellä Norjasta, ja tapauksissa, joissa tietoja siirretään omilta palvelimiltamme, ne tallennetaan Norjassa sijaitseville palvelimille.

 

Suojausta vaativat tiedot sijaitsevat kaikissa ominaisuuksissaan suojatulla alueella, toisin sanoen palvelimilla, jotka ovat osa tätä, ei ole pääsyä Internetiin tai muihin osiin sisäistä verkkoamme. Toimimme itse konsulttien avulla tarvittaessa. Konsulteille annetaan pääsy joko “paikan päällä” tai etäkäytön kautta. Käytämme sopimuksen mukaan vain konsultteja, jotka työskentelevät Norjasta sopimuksen mukaan. Etäyhteyden tarjoamme ja hallitsemme itse.

 

Henkilötietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle

 

Voimme siirtää tiettyjä henkilötietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle, mikä on tällöin hyväksytty yksityisyyden suojaa koskevan asetuksen mukaisesti ja Privacy Shield-järjestelyn, EU:n vakiosopimusten tai sitovien liiketoimintasääntöjen nojalla.

 

Esimerkiksi silloin kun käytämme toimittajia EU:n tai ETA:n ulkopuolella käsittelemään uutiskirjeiden lähettämistä, käsittelemään asiakastietoja, tarjoamaan tuotteita ja palveluita verkkosivuillamme, mahdollistamaan maksaminen, verkkosivustomme tietoturvaa ja muuten liiketoimintaamme turvallisella ja tehokkaalla tavalla.

 

Henkilötietojen siirto EU:n/ETA:n ulkopuolelle on sallittua vain maihin, jotka Euroopan komissio on hyväksynyt, tai yksityisyyttä koskevan asetuksen mukaisten tarpeellisten takeiden nojalla. Tämä voi olla Yhdysvalloissa toimivien toimittajien Privacy Shield -järjestely, EU:n vakiosopimusten käyttö tai sitovien liiketoimintasääntöjen mukainen. Jos haluat tietää, mitä toimittajia käytämme EU:n/ETA:n ulkopuolella ja joilla on pääsy tarvittavia takuita koskeviin asiakirjoihin, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse.

© 2019 Stormberg AS. All Rights Reserved.