Gå till huvudinnehåll
Välj land
0

Vigør Ultrafleecetröja

Artikelnummer:  

Färg:  

Vigør Ultrafleecetröja

199:-
Vigør ultrafleecetröja är en bästsäljande, mjuk och skön fleecetröja i 155 grams ultrafleece. Fleecetröjan är antinopp-behandlad och väldigt skön att använda både till vardags och som träningströja.
Läs mer

Bra fleecetröja till min son.
Perfekt att ha i skolan men en lättare tröja under. Bra med högre hals då det är blåsigt eller kallare ute. Nöjd med dessa fleecetröjor och jag har köpt flera till honom.
se a2, 2016-10-05
Läs alla recensioner här

Klimatneutralt. Denna produkt är klimatneutral och bidrar därför inte till global uppvärmning.

Recensioner
Produktinformation
Tvättråd

Recensioner

Produktomtaler

 • God genser

  God og varm genser, fin passform og størrelsen bra.
  Den beste genseren jeg har hatt på lenge.
  Meget godt fornøyd.
  Tore Bjørklund
  no Tore, 2018-02-13
 • Varm og god genser

  God og varm genser passer bra til sure høst morgener
  no Morten, 2017-10-17
 • Super

  Veldig fornøyd...
  no Tore, 2017-09-19
 • Vigør ultrafleecegenser

  Deilig turgenser. Varm og god både alene og under jakker. Passer perfekt til mitt bruk.
  no May Lise Årvold, 2017-09-11
 • Fornøyd

  Myk og behagelig, meget fornøyd.
  no Terje, 2017-09-07
 • Samma storlek inte samma

  Köpte 2 st L. Den ena passar den andra är för liten.Opålitligt.
  se Jan, 2016-12-28
 • Kjempe fornøyd

  God passform selv etter vask..God å ha som mellom plagg under vindtett jakke.Anbefales så løp å kjøp
  no Frank Robert, 2016-11-02
 • Bra fleecetröja till min son.

  Perfekt att ha i skolan men en lättare tröja under. Bra med högre hals då det är blåsigt eller kallare ute. Nöjd med dessa fleecetröjor och jag har köpt flera till honom.
  se a2, 2016-10-05
 • Genser

  Kjøpte en for å teste den, meget positiv overrasket skulle kjøpt flere er det mulig og få flere i 5 xl
  no Svein Ivar, 2016-08-24
 • Myk og behagelig

  Dette er den beste fleezegenseren jeg har hatt. Perfekt som ytterplagg på tur på sommeren, eller under en jakke på høst og vinter. Veier lite, derfor perfekt å ha i sekken tilfelle det blir kaldt.
  no Jørgen, 2016-08-16
 • God genser

  Veldig behagelig genser å ha på. Funker bra om høsten/vinteren under en lett jakke.

  Eneste haken er halsen som skulle vært enda litt høyere opp og strammere, da hadde man sluppet skjerf i tillegg.

  no Steffen, 2016-03-26
 • Myk og behagelig genser

  Kjøpte en for å teste den, meget positiv overrasket
  no Kjell-Inge Schjelderup , 2015-07-29
 • Myk og god

  En veldig myk og god fleecgenser i fine farger. Jeg valgte å kjøpe herremodellen, og er meget godt fornøyd. Liker at det er strikk nederst i armene og mulighet for å stramme genseren i livet.
  no Christina Olavesen, 2015-07-07
 • Behagelig også i sydligere strøk

  På en litt hustrig oktoberdag i Roma var denne genseren super.

  no Mona Smedsrud, 2014-10-31
 • Topp genser

  Varm og behagelig genser. Veldig lett og god passform. Eneste jeg savner er kanskje ei liten lomme.
  no Sander Syversen, 2014-10-27
 • Beste genser

  Denne fleecegenseren er så utrolig god deilig å ha på seg en veldig bra genser for meg som sitter i rullestol jeg kan ha den på når jeg bare er hjemme uten at den blir altfor varm herre det ingenting jeg plages ved glidelåsen går fint strammingen i siden bruker jeg aldri dette produktet får beste karakter av med for god komfor og svært god kvalitet dette er et produkt jeg alltid velger når jeg trenger fleecegenser
  no Siri Glidbjørg , 2014-02-22
 • Veldig behagelig

  En behagelig genser med god passform. Kjenner ikke igjen at det er dårlig passform i halsen, men kan si meg enig i kommentar om dårlig enhåndsstrammer. Ikke verdens største problem, så det trekker ikke snittkarakteren ned så mye for min del
  no Morten, 2013-02-07
 • Grei fleecegenser

  Veldig ok mellom kulde og litt varmere. Jeg har kjøpt et titalls (i forskjellige farger), som blir brukt jevnlig i hverdagen. Eneste minus er at jeg må slutte meg til beskrivelsen om varierende halsutforming som på noen (farger/produsenter - jeg tror det er forskjellige produsenter?), lager en uheldig bøy i halsen, som kan irritere litt. Dette er etter min mening en liten sak og utfordring, som Stormberg lett kan ordnet opp i, for å lage den bortimot perfekt!
  no Trond Rygg Hogstad, 2012-10-27
 • God genser

  Mye genser for pengene. Den er varm og meget behagelig på kroppen og jeg angrer ikke et sekund på kjøpet. På mange måter havner den likevel litt mellom barken og veden? Den virker litt for tynn og puslete til å fungere som en skikkelig genser og samtidig sitter den ikke tett nok på kroppen til å fungere optimalt som undertøy. Jeg bruker den likevel veldig ofte, for eksempel når jeg småfryser (eller er uggen) om morgenen, samt om kvelden når temperaturen i huset synker og man vil kose seg foran peisen.
  no Lars, 2012-02-22
 • Produktvurdering

  Utrolig god og varm genser som fungerer til alt, enten det er kaldt i hjemmet, eller du skal en liten tur ut, holder denne til alt. Jeg bruker den også på dager som er litt varmere, når det f. eks ikke er så kaldt at man trenger jakke, men ikke kan gå i vanlig genser heller. Den ser faktisk ganske tøff ut til en dongeribukse med en piquet e.l, under.
  no Christian Botha, 2011-11-17
 • Meget god fleecegenser!

  Supert plagg for å ha under jakken på kalde dager. Og ellers bare som en varm genser på varmere dager. |-)

  eneste minuset jeg kan finne med denne, er at den blir fort tynnslitt ved åpningen ved armene. Men det skal sant sies at den blir godt brukt! Har en par slike jeg bytter i. Godt på kalde dager, ute som inne. |-)

  Godt Fornøyd!
  no Carl Hjelen, 2011-02-09
 • God allround genser

  Behagelig og anvendelig genser. God valuta for pengene.

  Eneste minuset er at plastikken på enhåndsstrammingen har en veldig skarp kant. Ligger man å slanger seg på sofaen er det fort gjort at denne skjære seg inn i kroppen, ikke veldig behagelig.
  no Audun Andersen, 2010-11-28
 • Mye genser for pengene

  Jeg har testet flere eksemplarer av denne genseren og også jakkemodellen. Dette er mye fleecegenser for pengene.

  Gensere/jakker er brukt hele året og under de fleste forhold og temperaturer. Den er meget lett og har en utforming som passer meg fint. De lange armene gjør at håndleddene er godt skjermet også ved aktivitet. Glidelås og hals har hatt litt ulike utforminger, og noen av disse har skapt en uheldig bøy i halsen. Ut over dette er det lite å kritisere.

  Produktet har naturligvis en levetid som bestemmes av bruk og slitasje. Min oppfatning er at denne genseren/jakka klarer seg riktig lenge, og spesielt fleecestoffet har vist seg å holde høy kvalitet.
  no Kjetil Fossheim, Midt-Agder Friluftsråd, 2010-08-23
 • lett og luftig

  lett og luftig fleccegenser,middels varm .veldig god som en genser/underlag naar du er aktiv.greit med snoring i livet.strikket rundt handleddet er ikke saa stramt gjoer genseren god og bevegelig. glidelaasen glir fint men glidelaasflippen er liten.
  180 cm lang large
  no johninaspen, 2010-08-19
 • Har potensiale, men når ikke helt opp...

  Eneste positive med denne genseren er den 155 g ultrafleecen. Det er et behagelig tekstil. Så til det som drar det hele ned. Enhåndsstrammere som ikke tåler stramming, glidelåsen i halsen kjennes simpel ut og setter seg ofte fast, sømmene er i stor grad dårlig utført, og passformen kunne og vært bedre.
  no Rollerghost, 2010-06-17
  Stormberg svarer: @Rollerghost Takk for tilbakemelding.Det er solgt over 100.000 av denne genseren, og reklamasjonsgraden er svært lav på denne. Men svakheter kan dessverre forekomme innimellom. Stormberg har en garanti på 3 år når det gjelder fabrikasjonsfeil- eller svakheter på sømmer, tapinger eller glidelåser. Ta kontakt med butikken der du handlet genseren, dersom det byr på vanskeligheter kan du kontakte oss på support@stormberg.no, så skal vi ordne det praktiske vedrørende dette.

Skriv din egen recension

Läs om publicering av recensioner här.
Har du frågor? Skicka ett mail till support@stormberg.se

 • Stjärnor

Produktinformation

Vigør ultrafleecetröja är en bästsäljande, mjuk och skön fleecetröja i 155 grams ultrafleece. Fleecetröjan är antinopp-behandlad och väldigt skön att använda både till vardags och som träningströja.

Tröjan har blixtlås i halsen och har flatlocksömmar i kontrastfärg.

Färgvarianterna med grön symbol innebär att de är miljö-och klimatvänliga produkter som är tillverkade av återvunnet material. 

Egenskaper

 • 155 g ultrafleece
 • Antinopp behandlad
 • 100% polyester

Tvättråd

Vid tvätt av fleece rekommenderas det att tvätta plagget i Guppyfriend  eller liknande tvättpåse för att undvika spridning av mikroplast. Plagget bör tvättas ut och in för att hålla plagget fint så länge som möjligt. Det rekommenderas att använda sköljmedel på denna typ av produkter, då det motverkar statisk elektricitet. Om fleece används direkt mot kroppen, kan det uppstå lukt i de syntetiska fibrerna. Om detta sker, så rekommenderas det att använda tvättmedel för syntetiska plagg. Följ därefter plaggets tvättinstruktioner.