Levering og frakt

Levering/frakt/hent i butikk

Velger du henting i din lokale Stormbergbutikk har vi leveringstid på 2-6 virkedager ( 5-7 dagers levering til Nord-Norge) og du vil motta en SMS fra oss når varen har ankommet. Velger du levering til andre adresser, er det fri frakt på alle ordre over kr 799,-. Er ordren under kr 799,- tilkommer frakt på kr 79,- ved levering til andre adresser enn Stormbergbutikk, og 29,- ved levering til Stormbergbutikk. Alle ordre sendes med Postens Klimanøytrale servicepakke og Mypack.

Alle ordre fra Stormberg blir sendt som Postens Klimanøytrale servicepakke dersom annet ikke er spesifisert. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 3 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der Stormberg eller Posten har mye trafikk.

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 199,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

 

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

© 2019 Stormberg AS. All Rights Reserved.