Mene pääsisältöön
Valitse maa
0

Zen urheilurintaliivit

Tuotenumero:  

Värit:  

Zen urheilurintaliivit

Ennen: 29,00 €

Tarjous 17,00 €

Zen urheilurintaliivit sopivat mainiosti treeniin ja korkean suorituskyvyn urheiluun. Hyvä istuvuus, leveät olkaimet ja pehmeät toppaukset antavat tukea ja hyvän käyttömukavuuden. Urheilurintaliivit ovat kosteuttasiirtävät, ja niissä on hyvä ilmanvaihto.

Lue lisää

  Saatavuus: Varastossa

  • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin
  • 100 päivän palautusoikeus
  • 2 vuoden takuu

  * Vaaditut tiedot

  Suosikit!
  Todella hyvin istuvat ja mukavat, ja nämä ovat yllättävän tukevat pään yli puettaviksi liiveiksi! Ostin nämä salitreeniä ajatellen, mutta tuki riittää juoksuunkin. Olen 70B, ja xs/s on näissä täydellinen.
  fi Heta, 23.4.2015
  Les alle omtalene her

  This product is climate neutral and therefore, does not contribute to global warming.

  Arvostelut
  Tuotetiedot
  Pesuohjeet

  Arvostelut

  Tuotearvostelut

  • Super trenings bh

   Denne er super i og med at den ikke har løse puter som må dyttes på plass til enhver tid. Den er passe "vattert" i cupene for å hindre støt i håndballkampens hete. Den holder også stort sett brystene på plass under løping. Skulle nok ønske at den også kunne vært i xl/xxl str. Veldig behagelig å ha på.
   no Ester, 2.3.2019
  • Lite elastisk og trang

   Bruker vanligvis M og valgte M/L og denne er litt trang. Så trang at det var småvondt over nakken pga. en veldig hard og lite elastisk søm innerst mot halsen.

   Jeg beholder den iom. at det koster å returnere, men det blir ikke min favoritt.
   no Lena Fossen, 15.11.2018
  • God passform

   Denne passet perfekt på meg! Jeg bruker vanligvis M, og valgte M/L i denne, men den sitter tett på. Av den grunn vil jeg si den er litt liten i størrelsen. Supert at det er et tynt lag med padding bygd inn i bhen, og ikke puteaktige greier som må tas ut og settes inn som på den forrige versjonen av denne varen.
   no Helen , 3.8.2018
  • liten i størrelse

   vart lite besviken då den var liten. orker ikke sende tilbake. ennå bedre pris på den nå rett etter e bestilte den.... fin sports bh ellers
   no julia, 31.7.2018
   Stormberg svarer: Hei Julia. Vi har 100 dagers åpent kjøp hos oss. Så du kan enkelt returnere hvis du skulle ønske det. Ved bruk av returseddelen tar vi 59,- for returporto. Ulike priser kan forekomme da vi ofte har kampanjer på forskjellige produkter. Jeg vil anbefale deg å følge med på nyhetsbrev for å få de beste tilbudene først. Turhilsen fra Mats - Stormberg.
  • Fin, men trang

   Mindre enn størrelsen skulle tilsi, og det er synd den ikke finnes i større en xl/xxl da denne ikke tilsvarer denne størrelsen, men kanskje toppen en L
   no Anne , 13.6.2018
  • Farger av!

   Kjøpte den rosa, har lagt den i en bøtte med vann og latt den ligge i over en uke... hver gang jeg skiftet vann har vannet vært knall rosa! Anbefales ikke!
   no Karlina, 11.2.2018
  • Lite elastikk

   Synes denne var veldig liten i størrelsen. Bestilte xl/xxl da d er d jeg bruker til vanlig. Var veldig vanskelig å få av og stroppene er veldig korte..
   no Anita, 19.1.2018
  • Stor omkrets (vertfall i de mindre størrelsene)

   Jeg bruker vanligvis S, men kjøpte denne i M/L på grunn av produktomtalene. Området til puppene passet greit, men omkretsen rundt kroppen var alt for stor. Byttet derfor til XS/S. Omkretsen var kun litt mindre (fortsatt alt for stor), mens området til puppene ble betraktelig mye mindre. Så dette blir en retur for min del.

   Den virker veldig god og som om den har masse støtte - hvis den hadde passet...
   no Elise, 14.11.2017
  • Super Sports BH !!!

   Jeg synes at denne bh'n er super duper i passform !!!
   Looove it !!!
   no Henriette, 13.11.2017
  • Må være små i str.

   Jeg kjøpte to av denne i xl/xxl, og har aldri fått brukt dem, da jeg ikke fikk dem over skuldrene. Dette er str jeg bruker i sportsbh ellers. Nå har jeg gitt dem til en venninne som vanligvis bruker m, og de passer henne utmerket. Bra for henne, men litt trist for meg. Elsker fargene og utseendet på disse, så jeg ville gjerne hatt slike. Men men. Hun synes i hvertfall at de er nydelige på. Det er jo bra!
   no Siri, 11.7.2017
  • Hård resår

   Känslan av att resåren drar ihop bröstkorgen är total. Ångestkänsla när behån sträcker sig så långt ner att nedersta revbenen hamnar innanför/nedanför resåren och tillåter inte bröstkorgen att röra sig. Vek upp resårkanten så var det lättare att andas. Vet verkligen inte om jag fortsätter att använda den.
   se Tina, 14.6.2017
  • Liten i storleken!

   Jag har vanligtvis Small på alla mina kläder men efter att ha läst recensionerna om att denna var liten i storleken valde jag M/L. Passar perfekt!! Mycket nöjd.
   se Annika, 13.6.2017
  • Skön BH

   Skön och behaglig att ha på. Lite lång i axelbanden, men i övrigt bra. Mest jobbig att ta av.
   se Eva Eliasson, 10.7.2016
  • Zen sports BH

   Denne er supergod! Behagelig å ha på og gir god støtte!
   no Lina B. Kristensen , 30.6.2016
  • Super skön

   Köpte en svart i st XL/XXL har 75-80 D i BH Den lite jobbig att få på men sen sitter den perfekt, det jag gillar också är att den går upp lite högre vid bysten när man har större bröst så det inte känns som de ska trilla ut när man böjer sig fram. Har nu beställ 2 till.
   se Katarina, 22.6.2016
  • Super sports-BH

   Har 6-7 av denne, og bruker dem hele tida! Har en aktiv jobb og sykler mye, så det er flott å ha en fukttransporterende BH som man fint kan svette litt i, og som samtidig bygger opp litt foran (mange sports-BH'er trykke jo bare flat hele bysten). Det eneste jeg har å utsette på den er at innleggene faller ut ved hver vask, og at de raskt blir slitt. Flere av innleggene har allerede mistet det glatte stoffet så bare "skumgummien" er igjen, og da er de så vanskelige å få på plass inni BH'en pga friksjonen... Vurderer å sy fast innleggene så de holder seg på plass :-) Anbefaler uansett denne BH'en til aktive damer!
   no Hanna, 5.6.2016
   Stormberg svarer: Hei Hanna. Takk for fin tilbakemelding. Vi tar med oss innspillet ditt om innleggene videre. Ved vask av BH-en er det viktig å følge vaskeanvisningen. Turhilsen fra Jorunn - Stormberg
  • Lite elastisk

   Ikke god, vanskelig å ta av og på.
   no Vigdis, 19.3.2016
   Stormberg svarer: Hei Vigdis. Det var leit at plagget ikke stod til forventningene. Du har 100 dagers åpent kjøp hos oss, og kan bytte i alle våre butikker eller sende tilbake til nettbutikken så lenge plagget er ubrukt, og merkelappene henger på. Mvh Jorunn - Stormberg
  • bästa!

   Jätte bra på alla sätt. Passform, smidighet. Inget som skaver. Har köpt 4 st och det kommer bli fler. Mycket nöjd.
   se Camilla , 15.3.2016
  • Zen

   Er veldig fornøyd med produktet. Valgte en str. større pga. tilbakemeldingene her, og det var rett valg. Har to og kommer nok til å kjøpe fler.
   no Heidi, 4.2.2016
  • Sår og vondt å ha på

   Denne fikk jeg brannsår/gnagsår av over skuldrene. Hard søm og null elasitet gjør at jeg aldri kommer til å bruke denne igjen. Verkende sår over ene skuldra etter en trening.
   no Nina Broen, 24.9.2015
  • Helt ok

   Min har farga av i en evighet.. vaska flere ganger, men forsatt blir både jeg og alt den er borti rosa. Stor i størrelsen syns jeg.
   no L, 30.6.2015
   Stormberg svarer: Hei. Det var leit å høre at plagget farger av. Stormberg har 2 års garanti på produksjonsfeil på sømmer, glidelåser og taping, men avfarging dekkes dessverre ikke av garantien vår. Vi setter pris på tilbakemeldingen. Mvh Magnus - Stormberg.
  • Rosa overalt

   leste at denne var liten i str, Så bestilte medium. En vanligvis en small. Syns den var stor i rundt armene og i rundt under brystene. Dessuten blir alt den er borti rosa! Til og med meg.. Mangle klesplagg har blitt missfarget pga denne... Enda jeg prøver å holde den til lignende farger.
   no Laila, 14.5.2015
   Stormberg svarer: Hei Laila. Plagget kan inneholde noe overskuddsfarge, men dette går bort ved vask. Mvh Jorunn - Stormberg
  • Suosikit!

   Todella hyvin istuvat ja mukavat, ja nämä ovat yllättävän tukevat pään yli puettaviksi liiveiksi! Ostin nämä salitreeniä ajatellen, mutta tuki riittää juoksuunkin. Olen 70B, ja xs/s on näissä täydellinen.
   fi Heta, 23.4.2015
  • Liten nertill

   Snygg färg, skönt tyg men mer kan jag inte säga. Resåren nertill är väldigt hård, BHn är svår att ta på och för att få av den när jag provade var jag tvungen att be maken om hjälp.
   se Annette, 9.4.2015
  • Ei vastaa kokoaan

   Mulla urheiluliivit yleensä L/XL ja tilasin noi XL/XXL ja olkaimet liian lyhyet tai liivit tarkoitettu erittäin pienirintaisille. Liivit maksaa 19e mutta palautus maksaa 7e, on se hyvä että on oikeus palauttaa kuitenkin, kun jää tappiolle joka tapauksessa.
   fi Sara, 6.4.2015
   Stormberg svarer: Hei Sara ja kiitos palautteestasi. Ikävää, että liivit eivät olleet sopivat sinulle. Stormbergilla on 100 päivän palautusoikeus kaikkiin tuotteisiin. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua palautuksen kanssa. Ystävällisin terveisin, Henna
  • Urheilutoppi

   Parhaimmat urheiluliivit mitä olen mistään ikinä löytänyt! Vastaa täysin kokoaan, ei veny muodottomaksi pesussa, säilyttää värit jokaikisen pesun jälkeen. Täys 10!
   fi Satu, 30.3.2015
  • stor i størrelsen

   jeg kjøpte XS/S og for meg er den litt stor spesielt reimene over skuldrene og rundt livet ikke selve brystområdet. bruker vanligvis XS/34
   men den er utrodlig behagelig og veldig fin å se på! ;D
   no andrea, 17.3.2015
  • :)

   Henger meg på de andre som sier den er liten i størrelsen. eg måtte ha den største størrelsen men jeg er kjempe fornøyd med den ! Den sitter som et skudd på meg og holder ting på plass. Spesielt den rosa er kjempe stilig!
   no HEGE KJELLEVOLD, 24.2.2015
  • todella pientä kokoa

   Ei toivoakaan että olisin saanut liivejä päälle, olkaimet niin lyhyet että ei liivit riittäneet rintojen päälle. Esim. H&M:n treeniliiveissä koko L on sopiva, nyt tilasin kokeeksi XL/XXL ja silti liian pienet.
   fi maiju, 8.2.2015
   Stormberg svarer: Hei Maiju, Kiitos palautteestasi. Ikävää, että liivit eivät olleet sinulle sopivat. Sinulla on 100 päivän palautusoikeus, joten voit hyvin palauttaa liivit tai vaihtaa ne toiseen tuotteeseen. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme support@stormberg.com, niin autamme sinua vaihdon kanssa. Ystävällisin terveisin, Henna - Stormberg
  • Veldig liten i størrelsen

   Sport-bh'n ser fin ut, men kjøpte XL/XXL, men det må jo ha vært en XS jeg har fått?? Bruker vanligvis L eller XL. Det gikk ikke an å tre armene inn i den engang..?
   no Kristin, 5.2.2015
   Stormberg svarer: Hei Kristin. Ta gjerne kontakt med support@stormberg.no, så kan vi sjekke målene for deg. Mvh Jorunn - Stormberg
  • Mahtavat!

   Nämä liivit nousivat ehdottomasti suosikeikseni heti! Ihanat päällä ja sopivasti toppausta! Tilaan varmasti näitä lisää!
   fi Sanni, 1.2.2015
  • Fundering

   Hej
   Detta blir ingen recension utan en mer fundering.
   jag har bhstrl 75g kan jag köpa strl xl/xxl kan det fungera eller blir det för litet?

   Det funkar med xxl i puls sportbhn. Tack för svar
   se Emma, 23.1.2015
  • Grei

   Sitter godt, er elastisk og lett å få av og på. Dessverre mister den fargen lett i vask. I tillegg er det løse innlegg inni som krøller seg etter hver vask, noe som er veldig irriterende.
   no Mari Bjordal, 28.12.2014
  • Perfekt til Trening og Bading ☆★☆★

   Hei ville bare si at jeg elsker denne ☆☆☆ Måtte bare ha 2 av de ☆★☆
   no Stina , 13.12.2014
  • Elastisk

   Tappar färgen efter tvätt och är lite för elastisk i tyget.
   se Annika, 28.11.2014
   Stormberg svarer: Hej Annika och tack för din feedback. Tråkig att höra att din BH tappar färgen. Du kan gärna kontakta support@stormberg.se, så hjelper vi deg vidare. Mvh, Henna - Stormberg
  • Lite elastisk.

   Denne likte eg ikkje, dessverre.
   Lite elastisk stoff, og dårleg passform, satt ikkje inntil under armane, sjølv om den absolutt ikkje var for stor.
   no Lisa, 22.9.2014
  • Feil snitt for større bryst

   Jeg bruker 80DD og måtte ha denne i største størrelse. Uten innleggene sitter den bra og holder ting på plass for mitt bruk, som er gåturer. Holder fukten unna huden min, og selv om jeg er tung oventil, synes jeg ikke stroppene gnager på skuldrene. God og behagelig!
   Men jeg vil tro at denne ikke holder alt på plass ved aktiv trening på jenter som er store oventil da snittet blir feil fra yttersiden på brystene og ned under armene, den er rett og slett skåret for lavt.
   no Kjersti, 19.9.2014
  • Ny favoritt

   Bruker str 44 i vanlige klær så jeg kjøpte denne i XL/XXL. Syns den passet helt perfekt. Paddingen gjorde at den føltes mer fast og gav litt mere støtte. Brukte den til jogging og syns den holdt ting "på plass".
   no Lise, 8.9.2014
  • Inte bästa köp

   Vadderade kupor som flyttar sig. Sitter inte bra. Funkar väl att typ styrketräna i men håller absolut inte bysten på plats om du joggar!
   se Camilla , 16.8.2014
  • Helt fornøyd!

   Eg må sei at denne Bh er helt flott! Denne kan anbefales!
   no JaDah, 13.8.2014
  • Super

   Skikkelig god sports-bh. Liten i størrelsen, men etter å ha lest produktomtalene her valgte jeg en størrelse større enn jeg vanligvis ville kjøpt. Passer perfekt og gir god støtte.
   no Jenny Irene , 12.8.2014
  • Super

   Elsker denne! Håper dere får inn flere xs/s og flere farger.
   no Jenny, 6.8.2014
  • Liten storlek men mycket bra!

   Köpte en storlek större efter att ha läst kommentarerna här och den passar jättefint. Är kanonnöjd!
   se Erika, 2.8.2014
  • Alt for liten

   Denne sports-bh'en er veldig liten i str!
   no Kaja, 30.7.2014
  • Tror en str mindre ville passet bedre

   Jeg kjøpte str XL/XXL etter å ha lest alle kommentarene om at den var liten i størrelsen. Fra tidligere av har jeg "Harmoni sportstopp dame" i M/L som passer fint. Følte at XL/XXL nesten var litt for stor, satt ikke tight nok som en sportstopp skal, så burde nok valgt M/L allikevel. Man ser innleggene når man har på toppen, det ser litt rart ut, men legger ikke merke til det når man har på en singlet over.
   no Cathrine, 20.7.2014
  • For liten

   Flott farge og virket stødig, men veldig liten i str.
   no Pia, 19.7.2014
  • Håpløst produkt.

   Denne var håpløs både å få av og på.
   no Randi, 18.7.2014
  • ALT for liten str!!

   NULL mulighet å få den på seg !
   no Elisabeth Bang Eriksen, 18.7.2014
   Stormberg svarer: Hei Elisabeth og takk for tilbakemeldingen. Stormberg har 100 dagers åpent kjøp på alle plagg, og du er hjertelig velkommen til å bytte størrelse eller til et annet plagg. Du kan sende den i retur eller bytte i nærmeste Stormberg-butikk . Dersom du bytter i en butikk, så ber vi deg ta med ordrebekreftelsen eller følgeseddelen. Hvis du ønsker å sende den inn, så ber vi deg sende oss en mail til support@stormberg.no så skal vi hjelpe deg videre.
  • sport bh

   Köpte studio sport bh som var alldeles för liten i strl. xl/ xxl
   se yvonne, 15.7.2014
   Stormberg svarer: Hey Yvonne og takk for tilbakemeldingen. Stormberg har 100 dagers åpent kjøp på alle plagg, og du er hjertelig velkommen til å returnere varen eller å bytte til et annet plagg. Du kan sende den i retur eller bytte i nærmeste Stormberg-butikk . Dersom du bytter i en butikk er det fint om du tar med ordrebekreftelsen eller følgeseddelen. Gi oss gjerne beskjed på mail til support@stormberg.se om du ønsker at vi skal holde av et nytt plagg til deg på lageret vårt.
  • Skuffa

   For det fyrste er denne veldig liten. Kjøpte L/XL - same som eg har i Pierre Robert-sportsbh. Vart alt for liten. Skålene er heftig polstra, ser nesten ut som det er innlegg i dei - heilt unødvendig i ein sportsbh.
   no Ane, 8.7.2014
  • God støtte

   Endelig fant jeg en sports-BH med padding som sitter godt og gir god støtte. Eneste minus er at den ikke har reguleringsmuligheter verken på stropper eller rundt brystet.
   no Kristine, 3.7.2014
  • Muligens liten i str?

   Bruker vanligvis størrelse M og kjøpte M/L men måtte bytte til XL/XXL og den var perfekt.
   Har ellers ikke fått testet ut enda, kommer tilbake med mer info senere.
   no Alina, 17.6.2014

  Kirjoita oma tuotearvostelu

  Lue lisää tuotearvostelujen julkaisusta täältä
  Onko sinulla kysyttävää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen support@stormberg.com

  • Tähteä

  Tuotetiedot

  Zen urheilurintaliivit sopivat mainiosti treeniin ja korkean suorituskyvyn urheiluun. Hyvä istuvuus, leveät olkaimet ja pehmeät toppaukset antavat tukea ja hyvän käyttömukavuuden. Urheilurintaliivit ovat kosteuttasiirtävät, ja niissä on hyvä ilmanvaihto.

  Ominaisuudet

  • Mesh-kohdat, jotka antavat hyvän ilmanvaihdon ja kosteudensiirron
  • Ristiolkaimet
  • Toppaukset
  • Activ NylonStretch™
  • 90% nylonia og 10% spandexia

  Pesuohjeet

  Shortsien ja uimavaatteiden pesussa on suositeltavaa noudattaa vaatteiden pesulappuihin merkittyjä pesuohjeita, eikä pestä yli 40 asteessa. Älä myöskään käytä jauhemaista pesuainetta tai huuhteluainetta. Aineet eivät useinkaan huuhtoudu kunnolla pois vaatteista, mikä kuluttaa vaatteita, ja heikentää niiden elastisuutta. Käytä sen sijaan nestemäistä pesuainetta.
  Muita vinkkejä ja neuvoja ennen pesua tai sen ajaksi:

  • Huuhtele suola ja muu lika vaatteesta kylmällä vedellä
  • Vältä maksimikierroksia, äläkä kuivaa kuivausrummussa 

  Tester

  Talvella 2015 Zen urheiluliivit olivat esillä blogissa Kalastajan vaimo