Kundene har talt – her er favorittplaggene!

På stormberg.com kan Kundene dele sine erfaringer om produktene, ved å skrive en produktomtale. Vi har samlet plaggene med flest omtaler og best stjernerangering i nettbutikken. Les videre, kanskje finner du din nye turfavoritt du også!

Solglimt hettejakke
Med sine 123 produktomtaler og 4,5 stjerne av 5 mulige, har Solglimt hettejakke vært en Kunde-favoritt så lenge den har vært i vårt produktsortiment. Jakken har en feminin passform, hette og to lommer. Årets farger er en nydelig kombinasjon av dus brun og rosa.

Solglimt fleecejakke (299,-) passer perfekt til Holterfjellet bukse (1199,-).

Bestselgende turbukser
Flere av våre turbukser har har blitt flittig omtalt i nettbutikken. Her er ett utvalg av dem:

Bestselgende turbukser til dame og herre.

1. Vestmarka turbukse dame akkurat nå (999,-) også til herre her. 2. Hovedalmarka stretchbukse dame akkurat nå (999,-), også til herre her. 3. Lia stretchbukse herre (799,-), også til dame her.

Vestmarka turbukse er en klar Kundefavoritt med totalt 148 omtaler på dame og herre modellen, og 4,8 stjerner av 5 mulige. Dette er en funksjonell turbukse som raskt vil bli en fast turvenn. Buksen finnes også til barn her, jente 8-14 år her, og en unisex versjon til ungdom 8-14 år her.

Hovedalmarka stretchbukse er en formsydd turbukse, med behagelig stretchfunksjon. Buksen har 41 omtaler og 4,6 stjerner av 5 mulige. Buksen finnes også til barn her, jente 8-14 her og gutt 8-14 her.

Lia stretchbukse er en av våre bestselgende turbukser. Denne har totalt fått 155 produktomtaler og 4,5 stjerner. Buksen har behagelig fireveis stretch og føles lett og behagelig på kroppen. Buksen finnes også til barn her, ungdom her,

Veiviser trekvart jakke dame
Dette er en sporty skalljakken, med feminin passform. Med sine 140 produktomtaler og 4 av 5 mulige stjerner, har jakken vært en Kundefavoritt blant våre kvinnelige kjøpere lenge. Jakken finnes i et bredt spekter av farger.

Veiviser skalljakke dame.
Veiviser skalljakke er perfekt til helårsbruk. Du finner den i nettbutikken her, akkurat nå (1499,-).
"Kjøpte både i blå og svart. Jeg hadde en rød før og syntes at de er helt nydelige å ha på seg. Blir ikke klam når jeg har den som regnjakke og den er veldig fin på".

Stavskar dunjakke
Stavskar dunjakke er en lett og isolerende helårs lettvektsdunjakke. Denne er en favoritt blant både små og store Stormberg-Kunder. På barnemodellen har jakken fått 4 av 5 stjerner, og produktomtalene vitner om fornøyde brukere.

Stavskar dunjakke barn 1-7 år finner du her til jente og her til gutt (499,-).
Jakken finnes også til dame her, herre her, og jente 8-14 år her.
"Kjempe god og varm jakke. GOD passform og bevegelighet til min "over alt" sønn på to år."

Viktige tilbakemeldinger!
Vi i Stormberg verdsetter produktomtalene våre Kunder gir oss. Disse er med på å bestemme hvilke varer som blir ført videre og hvilke vi kan gjøre endringer på. For Stormberg-Kunden er det å skrive en produktomtale en unik mulighet å påvirke fremtidige kolleksjoner på. Fortsett å del deres erfaringer med oss. De er høyt verdsatt!

Les også:
6 produkter du må ha i turgarderoben
Oppdag våre resirkulerte produkter
Tencel – et naturlig og nedbrytbart materiale

Angela – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *