Pant tøy du ikke lenger bruker!

Visste du at vi har panteordning på alt av brukt Stormbergtøy? Også plagg som er slitt og ødelagt! 

Levere inn ditt brukte sports- og turtøy i en av våre butikker og få en pantelapp som du kan bruke på nye varer.

Gjør som Ragnhild og pant klær du ikke lenger bruker.

I 2007 ble vi Europas første sports- og tekstilmerkevare som innførte pant på brukt tøy, og i 2018 mottok vi over 12.000 plagg gjennom panteordningen.

Stormbergs sport- og turtøy er laget for å vare sesong etter sesong, og vi håper at folk har glede av sports- og turtøyet sitt i mange år før de bytter det ut. Men når de likevel bestemmer seg for at det er på tide med noe nytt, oppfordrer vi til å pante tøyet i stedet for å kaste det. På denne måten oppnår vi gjenbruk, og plaggene får et lenger livsløp.

Alt som pantes går inn i en gjenbruksordning hos Fretex. Klær som kan brukes om igjen blir sendt til folk som er i nød, eller solgt i bruktbutikker i utlandet. Dette bidrar igjen til verdifulle arbeidsplasser, og til økt gjenbruk og gjenvinning. Plagg som er ødelagt blir brukt til alt fra isolasjonsmateriell og pussefiller til flotte redesignprodukter eller filt og filtduker til grønne tak.

Brukte klær kan levers i alle Stormbergs butikker. Panteprisen varierer fra plagg til plagg, se egen merkelapp inni klærne. Les mer om panteordningen her.

Les også:

Fra bruktmarked til humanitærhjelp
Tekstil på taket
Alle tekstiler kommer til nytte

Ida – stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *