Tencel – et naturlig og nedbrytbart materiale

Det er med stor glede vi deler nyheten om at vi introduserer det bærekraftige og miljøvennlige materialet Tencel, i årets sommerkolleksjon. Materialet er silkemykt og fukttransporterende, og best av alt – det er laget av trær! 

Stormberg er opptatt av å ta vare på naturen og jobber stadig for å redusere miljø- og klimabelastningen knyttet til driften. Stormberg har siden 2008 vært klimanøytral, les gjerne mer om det her. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvikle måten vi produserer vårt turtøy på. Vi er dermed stolte av at vi nå introduserer tre plagg i materialet Tencel™ Lyocell, som anses for å være det mest miljøvennlige tilbudet i tekstilbransjen i dag.

 

Dame // Herre
Lette og behagelige skjorter som egner seg godt på tur.

Hva er Tencel™ Lyocell?
Tencel™ Lyocell er et materiale laget av eukalyptustrær. Produksjonen av Tencel ™ er bærekraftig og miljøvennlig. Trærne kommer fra FSC (Forest Stewardship Council)-sertifiserte plantasjer som sikrer bærekraftig skogsdrift.  Poduksjonen krever mindre vann og energi enn tradisjonell tekstilproduksjon. Materialet er i tillegg biologisk nedbrytbart og kan resirkuleres. Denne prosessen har vunnet en rekke priser, blant annet European Award for the Environment fra EU.

Materialets egenskaper
Tencel™ Lycell er et lett og silkemykt materiale som føles svært behagelig på kroppen. Materialet er temperaturregulerende, svalende og absorberer fuktighet svært effektivt. I tillegg holder stoffet godt på passformen. Dette er alle egenskaper som gjør at plaggene vil være gode turkamerater denne sommeren.

Blå shorts // Rosa shorts
Møt sommeren med lette plagg i duse toner.

Vi håper dere liker disse produktene like godt som vi gjør!

God tur!

Les også:
Tusen takk for tilitten
Vi har et ansvar

Angela – Stormberger

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *