Tusen takk for tilliten!

Folket har kåret Stormberg til tekstilbransjens mest bærekraftige selskap i Europas største forbrukerundersøkelse om bærekraft, Sustainable Brand Index. 

Tusen takk til alle våre Kunder og til det norske folk for tilliten. Det er en ære å bli ansett som sports- og tekstilbransjens mest bærekraftige selskap, og vi setter stor pris på denne utmerkelsen. Den inspirere oss i det videre arbeidet.

Stormberger, Ida Kristine Moe, tok i mot prisen på vegne av Stormberg. 

Bærekraft er en av våre viktigste verdier, og det er noe vi jobber med hver dag.

Samlet sett ble Stormberg vurdert som det nest mest bærekraftige selskapet i Norge, rett bak Tine, som ble kåret til Norges mest bærekraftige. Til sammen ble 233 norske merkevarer vurdert av folket. Se hele listen her.

Stormberg er det selskapet som lengst har ligget på topp i målingen. Alle de syv årene undersøkelsen har vært gjennomført i Norge har Stormberg vært blant topp tre. Vi har vært klimanøytrale i mer enn 10 år og leter hele tiden etter hvordan vi kan bli bedre. Les mer om vårt arbeid med klima- og miljø her.

Slik ble studien gjennomført
Sustainable Brand Index er Europas største merkevarestudie om bærekraft, og har blitt gjennomført i Norge siden 2013. Studien har som mål å fremheve bærekraft og spre og øke kunnskapen om dette. I 2019 har i alt rundt 50 000 personer blitt intervjuet i Norden og Nederland, 7700 av dem i Norge. Målgruppen for studiene er personer mellom 16 og 70 år i de ulike landene. Utvalget er representativt for befolkningssammensetningen i landene. Les mer om Sustainable Brand Index her

Klima- og miljøutfordringen er noe vi må løse sammen, og dersom alle gjør litt kan vi få til mye!

Les også:

Vi har et ansvar
Fremtiden må bli grønnere

Ida – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

3 Comments
  1. De beste Grønne Gratulasjoner!🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌏

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *