Bildekonkurranse: Vinn et gavekort på 1000,-!

Vi i Stormberg gleder oss til turene som venter i påsken. I den forbindelse arrangerer vi en bildekonkurranse på Instagram. Denne konkurransen handler ikke om hvor langt man går eller hvilke topper man bestiger, men om å fange det gode påskeøyeblikket.  

I Stormberg er vi opptatt av de gode opplevelsene man får når man er ute, både på små og store turer. Vi elsker å se glimt fra deres eventyr. Gjennom denne konkurransen håper vi at dere vil dele noen av påske-eventyrene med oss. Et eventyr kan være så mangt. Det kan være alt fra en vandretur i fjellet til en oppdagelsesferd i nabolaget. Det kan være en natt ute i skogen, eller i hagen. En båttur, en bærtur eller en liten tur til postkassa. Hva som er et eventyr for deg er det kun du som vet.

Vi gleder oss til å se deres påskebilder.

Slik deltar du i konkurransen:
1. Følg oss på Instagram @stormberg
2. Tagg ditt påskebilde med @stormberg og #stormberg

Vi trekker, annonserer og offentliggjør 3 heldige vinnere 26. april, på vår Instagram-profil.

Merk at det er innsenders ansvar å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene, samt sørge for at eventuelle personer på bildet har godkjent at bildet offentliggjøres. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene som illustrasjoner i egne publikasjoner. Vinnerne vil bli kontaktet på Instagram og vil motta et gavekort på 1.000 kroner. Gavekortet kan benyttes i nettbutikken.

Vi gleder oss til å se påskebildene deres.
Lykke til!

Les også:
Vi har et ansvar
Barnas turregler

Angela – Stormberger

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *