Den store jakkeguiden

Vi går mot sommer og ditt neste tureventyr venter på deg. I vårt sortiment finner du mange ulike jakkevarianter i forskjellige materialer med ulike funksjoner. Her hjelper vi deg å velge riktig jakke til ditt behov.

Den allsidige skalljakken
En hver nordisk turgarderobe bør inneholde en lett skalljakke. Disse har mange praktiske funksjoner og passer ypperlig til tur og fritid, hele året. Vestveggen skalljakke og Reinsfjord skalljakke er to slitesterke skalljakker i trelagskvalitet, med svært høy vannsøyle. Jakkene har en rekke funksjoner og praktiske løsninger som gjør dem til ypperlige turkamerater. For å nevne noe har de begge ventilasjonsåpning under armene og høyt plasserte lommer, som gir enkel tilgang ved bruk av ryggsekk med hoftebelte. Reinsfjord skalljakke er blant annet Stormbergs gjesteblogger Une Cecilies Oksvold favoritt på tur. Se flere av hennes favoritter her.

Reinsfjord skalljakke har nylig kommet inn i Tango red til dame og Ecru Olive til herre. Vestveggen trelags skalljakke er i fantastiske blåfarger til både dame og herre. Uansett hvilken du velger, er dette en jakke du garantert vil få mye brukt for.

Den varme lettvektsjakken:
Selv når våren byr opp til tur, preges gjerne været av kjølige drag i luften. En varm lettvektsjakke er et godt alternativ dersom du ønsker god isolasjon. Er det ekstra kaldt i været, egner denne typen jakke seg også under en av skalljakkene nevnt over. Stormberg tilbyr både vatterte- og dun modeller av denne typen lettvektsjakker. Ovrisfjell er en kroppsnær, lett vattert modell som tilbys til både dame og herre. Ønsker du dunkvalitet er Folgefonna dunjakke et svært godt alternativ. Denne lettvektsjakken tilbys til både dame, herre, jente og barn. Både Ovrisfjell lettvektsjakke og Folgefonna dunjakke er vindtette og vil være gode alternativer i vår.

Nordnes dunparka er en lengre variant, som er svært populær blant våre kvinnelige Kunder. Dette er en lengre lettvektsjakke, med innsvinget form. Denne egner seg like godt i byen som i marka. Du finner den her. All dun brukt i Stormbergs produkter er RDS sertifisert. Les mer om dette her

Den lette fritidsjakken
Ulefoss er en rykende fersk vårnyhet i nettbutikken, som vi Stormbergere har gledet oss til! Jakken er vindtett, fukttransporterende, lett vannavstøtende og tørker raskt. Den egner seg like godt til rolige turer, som trening med høy intensitet, når vårsolen varmer opp turstien.  Jakken kommer i en dus rosa farge til dame og i en flott kombinasjon av blåfarger til herre. Jakken tilbys også til junior og er et perfekt tilskudd i gymbaggen.

Er du på utkikk etter en jakke med litt flere funksjoner, men som fortsatt er lett i tursekken, er Sundefoss lettvektsjakke til dame, herre, jente og gutt et godt alternativ. Denne har svært gode vind- og vanntett egenskaper, er packable og har enhåndsstramming nederst på jakken.

Regnjakken
Vi vet alle at regnværsdagene kommer og det er best å være forberedt. Det er få ting som er så praktisk som regntøy i lettvekt, som samtidig holder høy kvalitet. Marina regnkåpe har lenge vært en Kundefavoritt og tilbys i fire forskjellige farger. Jakken er laget av vanntett PU-materiale med behagelig stretch. Et spennende alternativ til Marina er vårnyheten Lillesand parkas dame. Med sine 12 000 mm i vannsøyle, ventilasjonsåpning under armene og høy krage, er jakken et godt alternativ for aktivitet i ruskete vær.

Marina regnjakke er en klar Kundefavoritt.

Er det en kort variant du er på utkikk etter, er lettvekts regnjakken Mjelle et fint valg. Denne tilbys til dame, herre, jente og gutt. Jakken er laget av et funksjonelt materiale som har lav vekt, gir god bevegelighet og tørker raskt.

Alle jakkene, og mange flere finner du på Stormbergs nettsider. God tur!

Les også

Hva er et eventyr for deg?
Barnas turregler

Angela – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

One comment to “Den store jakkeguiden”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *