En sniktitt på vårkolleksjonen

Nå begynner vinteren å gi slipp, og våren er i anmarsj.  En ny årstid betyr en ny kolleksjon med turtøy. Vi gleder oss til å vise dere hva som kommer denne sesongen. Her kan dere få en sniktitt på hva som er i vente. 

Designsjef, Hilda Schille Olsen, viser frem sesongens nyheter.

Når det gjelder trend, så kan designsjefen vår, Hilda, fortelle at komfort er et nøkkelord for denne sesongen. – Kvalitetene blir myke og tynne med mye stretch.

– Hovedfokuset er at plaggene skal være komfortable, man kan si at trenden for plaggene er delt opp i to kategorier ,-ettersittende og vid passform. Komfort er fremfor alt fokuset i 2019. Plaggene skal være behagelig, bestå av god og komfortable materialer og god stretchstruktur i de fleste kvalitetene, forteller Hilda.

Når det gjelder farger, så fortsetter jordfargene og de duse fargene som vi også har sett i høst/vinter-kolleksjonen.

Fargepaletten til dame byr på mange spennende farger. Fargesammensetningen med de duse fargene som aqua-grønn, beige, pudder-rosa, duse blåtoner og de spreke fargene vil bli en fin kontrast i damekolleksjonen for vår/sommer 2019.

Komfort er et nøkkelord for denne sesongen.

En av de sentrale fargene til herre blir Ecru. Denne fargen vil bli svært tydelig for 2019. Ecru-fargen er en dus grågul fargevariant, som passer godt sammen med de andre fargene i paletten for vår/sommer 2019. Fargen stammer fra det franske ordet écru, som betyr «naturlig» eller «ubleket». Du vil også finne mange duse blåtoner og innslag av orange og turkis sammen med det mørkeblå, som  passer fint med de duse fargene.

I barne- og ungdomskolleksjonen er det duse farger som er satt sammen. Her er det kjønnsnøytrale farger som passer alle.

Alle nyhetene ser du her.

Les også:

Hva er et eventyr for deg 
Naturen ble terapi

Martin – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *