Takk for 21 år

Februar er en festmåned i Stormberg – i år feirer vi 21 år! Festen er allerede i gang i nettbutikken, og vi vil benytte anledningen til å takke våre Kunder for tilliten. Det er tilliten dere har vist oss som har løftet oss til den turtøymerkevaren vi er i dag.

Ikke bare har Stormberg blitt Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare på disse årene, men gjennom 1%-bidraget fra Stormbergs salg har våre Kunder bidratt med mer enn 40 millioner kroner til gode formål. Les mer om det her. 

I Stormberg vet vi at endring er det eneste konstante. Vårt mål er å feire 100 års jubileum, 18 februar 2098.

I Stormberg har vi noen grunnverdier som ligger forankret i alt vi gjør: bærekraft, inkludering og innovasjon. I år har vi fått ekstra oppmerksomhet rundt vårt engasjement for bærekraft og samarbeidet vi har med WWF Verdens Naturfond Norge. Det skapte stor debatt og mye engasjement, deriblant noen få som ønsket å boikotte oss, da vi løfte fokuset på å bevare artsmangfoldet i Norge. Vi er en samfunnsengasjert virksomhet og vi vil aldri la vårt behov for salg gå foran det vi mener er riktig. Vi mener at det er viktig at virksomheter tar ansvar og tør å mene noe i samfunnsdebatten, les vårt innlegg om dette i Dagens Næringsliv her. Vi vil også fremover stå opp for naturen og det vi tror på.

Vi har satt dette året i forenklingens tegn. Ved å holde fokus på detaljer og mulighetsrommet for forbedring vil vi oppnå bedre flyt både ut mot våre Kunder og internt. Effektivitet ligger i å stadig ettergå seg selv på måten en jobber og tenker. Det er også den læringen som ligger i veggene hos oss: endring er det eneste konstante. Forbedring er alltid mulig. Vi håper du blir med oss på ferden videre, og at du fortsetter å gi oss tilbakemeldinger. De er de tilbakemeldingene som gjør oss bedre.

Å feire 21 år er en milepæl, men vi har ett mål og det er at vi skal overleve vår 100 års dag, den 18. februar 2098. Det er et viktig mål, for det betyr at vi må tenke langsiktig i alt vi gjør.

Les også:
Man må tørre å mene noe
Samfunnsansvar gjør oss bedre

Se våre elleville bursdagstilbudene i nettbutikken her.

Hege – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *