Tips til morsdagen

Morsdag er en dag der vi hedrer alle mødre. I år faller morsdagen på 10. februar, og da er det mange som liker å gjøre litt ekstra stas på moren sin for å vise hvor mye hun er verdsatt. 

Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen 9. februar 1919, og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner. Den er senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med kaffe på sengen, blomster og kake.

Morsdagen trenger ikke handle om dyre gaver. Å tilbringe tid sammen er noe av det fineste man kan gi.

Mange føler de må kjøpe en gave for å vise at de setter pris på sin mor, men en fin gave trenger ikke koste noe. Det kan være å gjøre noe enkelt og personlig. Her har vi samlet noen tips:

Finn på noe gøy sammen. Det er alltid hyggelig å bare være sammen, og ta seg tid til hverandre. Finn på noe dere vanligvis ikke tar dere tid til. Gå en skitur, stå på skøyter, eller spill et spill.

Hva med å invitere henne med på en tur? Kanskje har du noen barndomsminner om steder dere har vært sammen? En tur er en perfekt mulighet til å få en god samtale, og kanskje skape et nytt, fint minne sammen.

Istedenfor å kjøpe blomster kan du plukke noen fine kvister som du kan dekorere med sløyfebånd og henge på små lapper med fine ord der du forteller henne hva du liker med henne.

En tur er en fin anledning til å snakke sammen og komme enda nærmere hverandre.

En fin tegning eller et kort koster ingenting annet enn tid og kreativitet. Har du lyst til å gjøre det ekstra personlig så kan du finne et bilde av dere sammen som du kan bruke i kortet.

La henne slippe matlaging og husarbeid denne dagen. I dag er det mange mødre som balanserer karriere og mammarollen, og en dag fri fra husarbeid er nok noe som vil glede de aller fleste.

En deilig frokost som dere kan spise sammen setter en god start på dagen.

Det viktigste man kan gjøre på morsdagen er å vise at man er glad i sin mor. Gi henne en skikkelig god klem og si gratulerer med dagen.

Om du vil kjøpe en liten oppmerksomhet, har vi samlet noen tips til fine morsdagesgaver her.

Klikk her for å se hvor din nærmeste Stormbergbutikk er.

Les også:
En anledning til å gå tur 
Naturen ble terapi

Martin – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *