Kullen – testvinnende barneserie

To år på rad er Kullen vinterdress kåret til best i test i Foreldre & Barn sin store test av vinterdresser. I desember i år fikk Kullen vattert jakke 9 av 10 poeng i Familieklubben/VGs store brukstest av vinterjakker. Kullen er serien som er spesielt utviklet for aktive barn som er mye ute i all slags vær.

Kullen-serien er beregnet til barn i alderen 1 – 14 år, og består av både dresser, jakker og bukser – i ulike tykkelser. Alle Kullen-produktene er laget etter samme prinsipp. Det er klær med høy vannsøyle og god slitestyrke – utviklet for optimal bevegelsesfrihet. Under kan du lese mer om Kullen-produktene, og finne det som passer ditt barn best.

Når barna skal være ut å leke er det viktig at de er kledd slik at de hverken fryser eller blir for varme og klamme. Klærne bør være slitesterke og tåle lek og herjing.

Barn i alderen 1 – 7 år:

Kullen vinterdress
To år på rad har Kullen vattert parkdress blitt kåret til best i test av Foreldre & barn. I Foreldre & Barns store test av vinterdresser 2018 scoret Kullen høyt på alle testkriterier! Dressen var den eneste med  toppresultater i alle vanntetthetsmålingene. Den var i tillegg klart best i test på rivestyrke, og har fått toppkarakter for pusteevne . Klikk her for å komme til testen. Dressen har praktiske løsninger, som regulering, strikker, hetter, forsterkning i stoffet og reflekser.
Se dressen her

Kullen jakke og bukse
Kullen kommer også i jakke og bukse. Dette er et helårssett som er godt egnet til turbruk og annen aktivitet. Buksen finnes både med og uten seler til barn opptil 7 år. Alle produktene har refleksdetaljer og avtakbar hette. Se link til produktene under:
Kullen jakke i størrelse 1-7 år
Kullen selebukse 1-7 år
Kullen turbukse uten seler 1-7 år

Kullen vattert jakke og bukse
I høst- og vinterhalvåret er det godt med produkter som varmer litt ekstra, derfor kommer Kullen jakke og bukse også i vattert utgave. Dette er gode og isolerende plagg som er godt egnet til lek i snø og skikjøring. Jakkene fikk 9 av 10 poeng i VG/Familieklubbens store test av vinterjakker til barn. Der ble de testet av aktive barn over flere uker, og ble trukket frem som testens mest slitesterke aktivitetsjakker. Se link til produktene under
Kullen vattert jakke
Kullen vattert selebukse

Alt Stormbergs barnetøy er laget for å ivareta barnas sikkerhet på en best mulig måte. Derfor har Kullen-serien, til barn under 10 år, avtagbar hette, refleks på flere partier og ingen snøring rundt halsen.

Barn i alderen 7 – 14 år:

Kullen vattert jakke og bukse
Kullenes vattert jakke og bukse er produktene som varmer og holder vind og nedbør ute. Dette settet er et godt valg både høst og vinter, og passer ypperlig til både ski- og brettkjøring, lek og tur.
Vattert jakke til gutt
Vattert bukse til gutt
Vattert jakke til jente
Vattet bukse til jente

Kullenes dress, 8 – 14 år
Til barn i alderen 8-14 år har vi utviklet Kullenes, som er laget i samme materialet, og etter samme prinsipp som bestselgeren Kullen parkdress til barn. Kullenes kjeledress til ungdom er en slitesterk og vanntett dress med tynt meshfôr. Dette er en dress til helårsbruk, og vi anbefaler derfor å ha plass til ekstra lag under dressen. Kullenes dress passer godt både til tur og fritidsbruk.
Se dressen her

Kullen kommer også i egen damemodell!

Dette er vår mest vanntette og slitesterke kjeledress til voksne, og det er en allsidig dress som passer i all slags vær. Kjeledressen har tynt fôr slik at man enkelt kan regulere isolering etter årstid. Kullen kjeledress er et godt valg for alle som jobber i barnehage eller tilbringer mye tid ute.
Se dressen her

Alle Kullen-produktene til barn finner du her

Les også:

Stormbergs tøyvettregler
Salgssjefens barnehagefavoritter
– Sikkert barnehagetøy

Ida – Stormberger

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *