Stormberg inngår samarbeid med nytt teknologiselskap

Teknologiselskapet OfflinePal samler og strukturer alt av aktiviteter i Norge i en nyutviklet tjeneste. Sammen med Stormberg er målet å gjøre det enkelt og gøy for alle å komme seg ut på tur.

OfflinePal vil bli lansert i Norge i løpet av 2018

OfflinePal er bygd på Google’s mest moderne teknologi for app- og webutvikling. Allerede før tjenesten er lansert ble skaperne bak tjenesten invitert til Google’s hovedkvarter i San Francisco, der OfflinePal er en av Google’s utvalgte showcase apper.

Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg

– Vi har latt oss både imponere og inspirere av OfflinePal. For oss er det er viktig å hele tiden utvikle oss og lære gjennom ny teknologi. Konseptet passer godt med vår visjon om å skape turglede for alle, sier Hege Nilsen Ekberg, daglig leder i Stormberg AS.

OfflinePal har som mål å samle alle Norges aktiviteter i én tjeneste. Allerede før lansering er nærmere 20.000 aktiviteter registrert. I OfflinePal vil man få oversikt over flere tusen turmuligheter, kinoprogram, konserter, aktivitetsparker og mye mer.

Stormberg har som visjon å skape turglede til alle

Planen er å bruke kunstig intelligens til å servere brukerne forslag som passer for akkurat dem. Barnefamilier får for eksempel andre tilbud enn pensjonister eller ungdom.

Marie Sanne, daglig leder i OfflinePal

– Sammen med Stormberg deler vi gleden av å være ute i naturen. Stormberg sitt slagord «små turer er også store» viser at det skal være lavterskel å komme seg ut. Det passer OfflinePal sitt konsept veldig godt, og vi ser derfor med stor entusiasme på samarbeidet med Stormberg og alle de flinke folkene og tur-entusiastene de har, sier Marie Sanne, daglig leder i OfflinePal.

Brukeropplevelse i fokus
I OfflinePal er publikum med på utviklingen. I tjenesten legges det opp til stor grad av brukerstyring. Ved å være aktiv, blant annet med å dele anbefalinger, turopplevelser og bilder, kan man samle poeng som senere kan brukes til å stige i nivå, få fine premier og kanskje få spesielle invitasjoner.

OfflinePal samler informasjon blant annet gjennom partnerskap med alt fra billettselskaper til Den Norske Turistforening (DNT).

– Du kan etterhvert registrere hvilke fjelltopper du har besteget, samtidig som du stiger i gradene på OfflinePal, og etterhvert kanskje til og med bli en ekte Fjellgeit, sier Sanne.

OfflinePal vil gjøre det enkelt og gøy for alle å komme seg ut på tur

– I Stormberg har det alltid vært viktig å ha god kontakt med Kundene, lytte til tilbakemeldinger og forbedre produktene. Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å gi Kundene våre en enda bedre turopplevelse, sier Nilsen Ekberg.

Les også:

Går sammen for psykisk helse
Et godt år for Stormberg

Ida – Stormberger

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *