Ta naturen med deg hjem

Høsten er en nydelig tid, full av farger, flotte turopplevelser, men gjerne litt vekslende vær. Etter tur så er det deilig å komme inn i hus eller hytte, og ekstra kjekt om noe av naturen har fått bli med hjem. 


Det skal ikke så mye til før helgen blir enda litt kjekkere for de kreative minste (og store). Her kommer noen turtips til deg som skal på tur med små i helgen.

1. Før du går ut, la de minste være med å lage naturoppgaver eller naturlotto til turfølget.

Det skaper en engasjerende tur eller turpause, som alle kan være med på. Og ofte kan det være det lille dyttet minstefrøken trenger for å bli med på tur, de dagene været eller motivasjonen ikke var helt på topp.

2. Let gjerne frem noen skatter i naturen som kan få nytt liv når du kommer hjem. Eikenøtter, steiner, kvister, mose, lyng, siv eller barkebiter. Gå innom en hobbybutikk før du reiser og kjøp med deg en pakke med øyne og en pakke piperensere, og vips så forvandles skogens skatter til en unik eventyrfamilie, og du har timevis med koselig familieaktivitet når du kommer hjem.

3. Ingenting slår de gode gamle brettspillene – vi slår et slag for alle de gode gamle heltene: yatzy, monopol og den forsvunnede diamant. Hva er din favoritt?


God tur.
Små turer gir store opplevelser.

Les også: 

Turtips til høsten
Tematur

Hege – Stormberger

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *