#turvenn

Stormberg og Verdensdagen for psykisk helse har gått sammen om kampanjen #turvenn. Kampanjen har som mål å få flere til å ta små og store turer sammen.

Fysisk aktivitet er viktig for vår psykiske helse, og mange har opplevd at en tur kan være et godt utgangspunkt for å komme nærmere inn på den man går sammen med. Man får en annen ro når man er ute og går, og samtalene blir fort annerledes og dypere.
Vær raus
Verdensdagen for psykisk helse markeres 10. oktober, og årets tema er «vær raus». Raushet kan være mye. Det kan være å lytte, å være åpen for den andre, og å gi av sin tid og oppmerksomhet. Kanskje vet du om noen som trenger en turvenn?
Vi oppfordrer alle til å ta med seg en de kjenner, eller ikke kjenner, på en tur. 
 
Vinn turtøy

Ved å dele et bilde fra turen er du med i trekningen av turtøy til deg selv og din turvenn. 20. oktober trekker vi to tur-par som vinner turklær til en samlet verdi av 4.000 kr. fra Stormberg (2.000 kr. per person).

For å delta i konkurransen må du dele et bilde fra turen på Facebook eller Instagram. Bilder på Instagram må inneholde emneknaggene; #turvenn, #stormberg og #verdensdagen for å være med i konkurransen. NB! Du må ha åpen profil for å kunne delta på Instagram.

På Facebook må bildene deles inne på arrangementet «Turvenn». Dersom du ikke har konto på Instagram eller Facebook kan du sende bildet til oss på e-post; support@stormberg.no og merke e-posten med «#turvenn».

Konkurransen gjelder i perioden 20. september – 20. oktober 2018. Bildene må være delt eller mottatt på e-post innen kl. 23.00 lørdag 20. oktober.

Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildet har godkjent at bildet offentliggjøres. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene som illustrasjoner i egne publikasjoner.

22. oktober offentliggjør vi vinnerne og vinnerbildene. Vinnerne blir kontaktet direkte, og mottar et gavekort på 2.000,- kroner per person som kan benyttes i Stormbergs nettbutikk.

I Stormberg sier vi at små turer også er store. Verdensdagen for psykisk helse er opptatt av at små problemer kan bli store hvis du ikke får snakket med noen. Vær en turvenn.

God tur!

Klikk her for å følge oss på Instagram
Klikk her for å følge arrangementet på Facebook

Les også: 

Vær raus
Sammen for psykisk helse

Ida – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *