Karolines nye høstfavoritter

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet da sommeren brått var over i begynnelsen av august, men etter den sommeren vi har hatt i år, skal jeg ikke klage. Nå kommer nemlig min favorittmåned med tanke på klær. Jeg virkelig elsker høstklær, og i dette innlegget deler jeg mine nye favoritter. 

Wow! Hvis du trenger en ny jakke denne høsten, så anbefaler jeg virkelig Nordkapp.

På toppen av ønskelisten min i høst, står Nordkapp dunjakke i fargen Sudan Brown. Det er en fantastisk fin gulfarge som er perfekt for denne årstiden. Nordkapp er en lett dunjakke, men den isolerer veldig godt. Jeg liker også at den har hette. Av lengre jakker, har jeg lagt min elsk på Senja vattert parkas. Senja er en kul og sporty parkas som vil være genial på kalde dager. Den passer også like godt til tur, som til hverdag.

Senja vattert parkas blir god å ha når kulda setter inn.

Høsten er den beste sesongen å gå lange turer, og mine nye turfavoritter er Bersfjellet softshelljakke og softshellbukse. Disse plaggene er vanntette og vindtette, og har en børstet innside som hjelper meg å holde varmen når temperaturen synker. Skal jeg ut på løpetur, går jeg heller for Fynd kompresjon isotights og isotrøye, gjerne med Tempo lettvektsjakke over.

Fynd-serien er super hvis man vil løpe ute på kjølige dager.

Sist vil jeg nevne et par «koseplagg» som kommer til å bli mye brukt utover høsten. For et par uker siden kjøpte jeg Lakkenstova bukse, og jeg har levd i den siden. Den er høy på livet, behagelig å gå med og skikkelig myk og god på innsiden. En digg fleecegenser jeg også har brukt mye, er Fløyen polo.

Vi får inn mange fine plagg utover høsten, og du kan holde deg oppdatert på nyheter her.

Karoline – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *