Månedsvinnere produktomtaler

Hver måned trekker vi en heldig vinner blant alle som legger igjen en produktomtale. Vinneren får et valgfritt produkt fra nettbutikken.

Tilbakemeldingene vi får gjennom produktomtaler er viktige fordi det gir oss mulighet til å vite hva som fungerer bra og hva som kunne vært bedre. På den måten kan vi utvikle oss og lage enda bedre sports- og turtøy.

I juni var det Hans Christian Norseth sin produktomtale som ble trukket ut, og han valgte seg en Vestmarka turbukse fra nettbutikken. Vinneren i juli ble Ellen Kjørsvik som valgte seg en Vardefjellet ullgenser. Begge er godt fornøyde med å vinne et valgfritt plagg.

Vil du også vinne turtøy?
Følg med på Facebook og Instagram. Der holder vi jevnlig konkurranser, og 10. august trekker to tilfeldige følgere, en på Instagram og en på Facebook som begge får et gavekort på 1000 kr. Akkurat nå har vi også en bildekonkurranse på Instagram, les mer om den her.

Legge igjen en produktvurdering i vår nettbutikk. Hver måned trekker vi en heldig vinner som får velge seg et produkt fra nettbutikken.

Melde deg på vårt nyhetsbrev så er du sikker på å få med deg de viktigste begivenhetene, samt de beste tilbudene.

Les også:

Bildekonkurranse
Ekspedisjon Lofoten

 

Ida – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *