Bildekonkurranse #småeventyr

I Stormberg er vi opptatt av at små turer også er store. Denne konkurransen handler ikke om hvor langt man går eller hvilke topper man bestiger, men om å fange øyeblikket. 15. august kårer vi en vinner som får et gavekort på 3.000 kr.!

Del ditt beste bilde på Instagram med hashtaggene #småeventyr og #stormberg og du er med i konkurransen. Har du ikke konto på Instagram? Da kan du sende det på e-post, se lenger nede.

#småeventyr
I Stormberg er vi opptatt av turglede. Det er de gode opplevelsene man får når man er ute på tur som teller, ikke hvor langt man går eller hvilke topper man bestiger. Derfor sier vi «små turer er også store». Det har blitt vårt slagord. Et eventyr kan være så mangt. Det kan være alt fra en vandretur i fjellet til en oppdagelsesferd i nabolaget. Det kan være en natt ute i skogen, eller i hagen. En båttur, en bærtur eller en liten tur til postkassa. Hva som er et eventyr for deg er det kun du som vet.

Juryen som kårer vinnerbildet består av tre Stormbergere, deriblant vår egen fotograf.

– Vi kommer til å se etter relevans i forhold til temaet, evnen til å fange øyeblikket, formidling av stemning og estetikk, sier Jan Rune Eide, fotograf i Stormberg.

Konkurranseregler
Bilder på Instagram må inneholde både #småeventyr og #stormberg for å være med i konkurransen. NB! Du må ha åpen Instagramprofil for å kunne delta. Dersom du ikke har konto på Instagram kan du sende bildet til oss på e-post; support@stormberg.no og merke e-posten med «Bildekonkurranse #småeventyr».

Konkurransen gjelder i perioden 29. juli – 15. august 2018. Bildene må være delt eller mottatt på e-post innen kl. 12.00 onsdag 15. august.

Det er innsenders ansvar å sørge for å ha opphavs- og/eller fotorett til bildene og å sørge for at eventuelle personer på bildet har godkjent at bildet offentliggjøres. Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene som illustrasjoner i egne publikasjoner.

16. august offentliggjør vi vinneren og vinnerbildet. Vinneren blir kontaktet på Instagram, eller på e-post, og mottar et gavekort på 3.000,- kroner som kan benyttes i alle Stormbergs butikker, inkludert nettbutikken.

Vi gleder oss til å se bildene deres. Lykke til!

Klikk her for å følge oss på Instagram

Les også:

Hva er et eventyr for deg?

Karoline – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *