Et godt år for Stormberg

Det siste året har Stormberg økt omsetningen fra 363 millioner kroner i 2016 til 369 millioner kroner i 2017. Driftsresultatet er mer enn doblet. Det kommer frem av 2017 regnskapet til Stormberg Group AS som ble offentliggjort i dag.

Leif Westgård, konsernsjef for Stormberg Group AS

–  Vi er veldig fornøyde med fjoråret. Vi økte overskuddet i et år med tøff konkurranse, og klarte å gå fra et driftsresultat på 11 millioner kroner i 2016 til 27 millioner kroner i 2017 – det er vi svært godt fornøyde med, sier Leif Westgård, konsernsjef i Stormberg Group AS.

Han trekker frem dyktige medarbeiderne som hovedårsaken til den gode utviklingen.
– Vi har klart å forbedre og optimalisere driften vår. Det hadde vi ikke klart uten den daglige innsatsen hver enkelt Stormberger legger ned, og jeg vil rette en stor takk til hver enkelt, sier Westgård.

Resultatet før skatt var på 33,9 millioner kroner. Se hele regnskapet for 2017 her

Kunden i sentrum
Med et solid grunnlag vil fokuset fremover være på å skape en sømløs kundeopplevelse.

– Vi vil jobbe for å spisse det vi allerede er gode på, samtidig som vi ønsker å fornye oss, og bli enda bedre på digitale flater. Vi jobber kontinuerlig med å skape en best mulig opplevelse for Kundene våre, blant annet med å bygge ned skillet mellom nett og fysiske butikker. Sammen med Kundene skal vi gjøre store og små forbedringer i tiden som kommer, sier Westgård.

En verdibasert virksomhet
Stormberg er en virksomhet med et stort samfunnsengasjement, der økonomiske resultater skal skapes på en måte som er positivt for samfunnet. Inkluderende arbeidsliv, etisk handel og fokus på å redusere klima- og miljøbelastningen står sterkt i hele organisasjonen.

– Helhetsopplevelsen skal skille oss fra andre aktører, både når det gjelder kundeservice og kvalitet, men ikke minst på det viktige verdigrunnlaget vårt. Samfunnsengasjementet er en del av vårt DNA. Aldri før har hjertesakene våre vært viktigere – og de skal gjennomsyre alt vi gjør, sier Westgård.

I Stormbergs selskapsvedtekter står det at 1 % av Stormbergs omsetning ekskl. mva skal brukes til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter. Hittil har 1% avsetningen bidratt med mer enn 38 millioner til gode formål. Her kan du se hvilke prosjekter som ble støttet i 2017 

Les også:

Ny ledelse i Stormberg
Samfunnsansvar gjør oss bedre

 

Ida – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *