En smak av sommer

Mai har så langt vært fantastisk værmessig. Vi har hatt flere varme solfylte dager hvor vi har kunnet sprade rundt i shorts og t-skjorte, og noen har kanskje allerede startet badesesongen. Nettbutikken begynner så smått å fylles opp med herlige sommerplagg, og i dette innlegget vil vi vise dere noen av våre nye favoritter.

Nå er det tid for friske farger. Lauvdal lettvektsjakke og lettvektsshorts til dame, i lys blå og lilla, er utviklet for et aktivt friluftsliv. Med god stretch og hurtigtørkende egenskaper passer disse plaggene perfekt til både tur og trening. Syns du jakke blir for varmt om sommeren, har vi også fått inn Lauvdal lettvektsvest. Noen er mer glad i plagg i nøytrale farger, da kan kanskje Bymarka shorts være et godt alternativ. Den kommer i både sort og grønn, og er lett og behagelig. Ønsker du å ta en titt på andre nyheter, finner du et utvalg her.

Lauvdal lettvektsvest og lettvektsshorts i friske farger – perfekt til et aktivt friluftsliv.

Breheimen turbukse og turshorts til herre kommer i brun med kule oransje detaljer, dette gjør at modellen skiller seg litt ut. Både bukse og shorts har fireveis stretch, noe som gjør at de er veldig behagelige å bruke. Gode t-skjorter er et must om sommeren, og vi digger Valvig t-skjorte med klassisk Stormberg-logo på brystet. Denne passer godt til trening ettersom den puster bra og tørker fort. Er du derimot ute etter en litt mer hverdagslig overdel, kan vi sterkt anbefale Dalan kortermet skjorte, som er like fin til jeans som til badeshortsen. Flere nyheter til herre kan du se her.

Valvig t-skjorte med klassisk Stormberg-logo.

Barn trenger gjerne mange t-skjorter, og vi har akkurat fått inn en herlig modell ved navn Finse elg t-skjorte. Elgmotivet foran på t-skjorten er både fint, og gøy for de små. Til de større barna har vi Valvig t-skjorte i flotte farger – perfekt for sommermånedene.

Vi håper dette innlegget gav dere litt inspirasjon, og at dere nyter dagene i sola!

Karoline – Stormberger

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *