Ny ledelse i Stormberg

Fra fire medarbeidere og en beskjeden omsetning i 1998, har Stormberg i løpet av 20 år vokst til 370 medarbeidere og blitt Norges mestselgende sports- og turtøymerkevare. Stormberg har butikker over hele landet og nettbutikker i Norge, Sverige og Finland.  Helt siden oppstarten har Steinar J. Olsen vært daglig leder og eier.

I selskapets 20. år, og etter at Stormberg har lagt bak seg nok et resultatmessig godt år, går Stormberg-gründeren over i rollen som arbeidende styreleder, og inn som nye ledere kommer følgende personer fra 1. juli:

Fra venstre: Jens Christian Iglebæk, Hege Nilsen Ekberg, Steinar J. Olsen og Leif Westgård

Hege Nilsen Ekberg (37 år): Overtar stillingen som daglig leder i Stormberg AS. Hege har tidligere jobbet seks år i Stormberg blant annet som markedssjef og som salgssjef ecommerce, før hun de siste årene jobbet som salgs- og markedssjef i Trimtex og markeds- og kommunikasjonssjef i LOS. Hun vil ha ansvar for alle Stormbergs salgskanaler, herunder kundesenter, kommunikasjon, markedsføring, ecommerce og visuell kommunikasjon.

– Jeg ser frem til å komme tilbake, og jobbe med å forsterke den positive trenden vi har i våre salgskanaler, og gjøre Kundeopplevelsen helt sømløs uansett kanal, sier Hege Nilsen Ekberg.

Jens Christian Iglebæk (46 år): Overtar som daglig leder i Leketoy Stormberg Inter AS. Jens Christian har i en årrekke jobbet som logistikksjef i Leketoy Stormberg Inter, og overtar fra i sommer den daglige ledelsen for selskapet som har ansvar for design, produksjon, innkjøp, import, lager, logistikk og økonomifunksjonen.

Leif Westgård (47 år): Overtar som konsernsjef med særlig ansvar for drift av fysiske butikker, HR og opplæring, samt med et overordnet ansvar for den øvrige driften i Stormberg. Leif har siden 1998 innehatt en rekke nøkkelfunksjoner i Stormberg, og har de siste årene vært Stormbergs kjedesjef.

Steinar J. Olsen går over i rollen som arbeidende styreleder, hvor han vil bruke mer tid på Stormbergs engasjement innenfor inkluderende arbeidsliv, bærekraft og etisk handel. Som styreleder kommer Steinar til å jobbe med videreutvikling og gjennomføring av Stormbergs strategi, og han kommer til å øke sitt engasjement knyttet til Stormbergs humanitære og samfunnsnyttige prosjekter.

– Jeg kommer fortsatt til å jobbe med Stormberg 7 dager i uken, men som arbeidende styreleder skal jeg følge opp Stormberg på et overordnet nivå. Jeg kommer til å jobbe med utvikling og gjennomføring av vår strategi, løfte blikket og gjøre mitt for at vi skal bli enda bedre på det vi er gode på – og ha blikket festet fremover for å styrke Stormberg ytterligere i den nye 20-årsperioden som nettopp har startet, sier Steinar J. Olsen.

Du finner mer informasjon om Stormberg på våre pressesider.

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

One Comment
  1. Dette tror jeg kommer til å bli kjempebra Steinar. Norge trenger virkelig mer drahjelp innenfor de områder som du nå skal sette enda større fokus på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *