Vårlige turtips

Etter en lang vinter de fleste steder i landet, har de første vårtegnene allerede begynt å melde seg. Trekkfuglene har kommet, og mange av oss har sett både krokus og hvitveis. Dette er våre tips til helgeturen!

Vår betyr lysere dager, mildere temperaturer, og lettere bekledning. Det er årstiden hvor du kan ta en rusletur i skog og mark ikledd en lett jakke, men også gå en siste skitur på fjellet før snøen smelter. Mulighetene er altså mange, og under har vi samlet de tingene vi gleder oss mest til i denne årstiden.

Få ting dufter bedre enn en skog som nettopp har sprunget ut i grønt

 

Ta årets første bad
Når solen varmer og temperaturen stiger utover våren blir det kanskje fristende å ta årets første dukkert. Ferskvann varmes opp raskere enn havet, men er du ekstra tøff tåler du kanskje en dypp i havet? På våren kan et bad bli ganske friskt, og et godt tips er å ta med ullundertøy som man kan skifte til etter badet. Da holder man seg god og varm også etter at man kommer opp fra vannet.

Ta årets siste skitur
Har du ikke fått nok påskestemning er det fortsatt mulig å gå på ski i store deler av landet. Selv om du kanskje aller helst vil pakke vekk skiene for sesongen, er det få ting som slår kombinasjonen av ski, sol og vårluft. Vær obs på tørre flekker, men nyt årets siste skitur og kjenn våren trenge seg på.

Prøv piknik
Piknik er en super våraktivitet som er lett å utføre. Alt du trenger er et teppe, niste, og en god turkamerat. Man behøver ikke å gå så langt – hva med til den lokale parken, eller kanskje til et tjern i nærheten? Smør rundstykker med noe godt pålegg, og kok kaffe til de voksne. For de minste er kakao alltid en slager.

Vi gleder oss til våren! Gjør du?

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *