Tanketur: Med vilje til å leve

For 20 år siden ble Rita innblandet i en alvorlig bilulykke og kjørt bort av luftambulansen som ikke trodde hun ville overleve. Etter en måned i koma våknet Rita opp til et fullstending mørke. Ansiktet var knust og hun hadde mistet synet, men viljen hadde hun ikke mistet.

Hun ble med Stormberg-gründer Steinar J. Olsen på Tanketur for å vise at turglede er for alle, uansett funksjonshemning. Hør Rita fortelle sin sterke historie – en historie som handler om vilje til å leve og kjærlighet til naturen.

Også Stormberg-medarbeider Christopher, som sitter i rullestol, er med på tur. Han har blant annet besteget Preikestolen, på tross av sin funksjonsnedsettelse.

Stormberg sin visjon er turglede for alle. Det kan høres ut som en floskel, men for folk som har opplevd hindringer i livet som har gjort det vanskelig å komme seg ut er det et viktig begrep. Derfor var det ekstra hyggelig å ha med Rita og Christopher på tur.  Begge har historier som kan inspirere andre som kanskje lever i en litt mer passiv hverdag.

Les også:
Tanketur: Ta vare på dyrene!
Tanketur: Gi større rom for mangfold

Petter – Stormberger

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *