Tanketur: Ta vare på dyrene!

Det går en grønn tråd gjennom vårt 20-årige engasjement for å ta litt bedre vare på jorden. Vi er brennende opptatt av at kommende generasjoner skal kunne få like flotte naturopplevelser som det vi kan. Møt de tidligere lederne fra WWF og Naturvernforbundet i samtale med Stormberg-gründer Steinar J. Olsen.

Nina Jensen fra WWF og tidligere leder for Norges Naturvernforbund Lars Haltbrekken (SV) er gjestene som går Tanketur med Stormberg-gründer Steinar J. Olsen for å snakke om hvilke utfordringer vi står overfor, og hvordan vi alle kan bidra med å gjøre litt.

Les også:
Tanketur: Alle fortjener en ny sjanse
Tanketur: Gi større rom for mangfold

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *