Takk for turen!

På kvinnedagen 8. mars var alle dere som handlet i nettbutikken vår med og støttet krisesentre for kvinner. 10% av omsetning betyr at kroner 24,074.- nå går til å gjøre livet og hverdagen til kvinner på disse sentrene litt lysere. For vi som tror at små turer også er store, så vil dette bidraget forhåpentligvis føre til at noen av disse kvinnene får kommet seg en tur ut og få en opplevelse av frihet og ro.

Tove Hægg Versland ved Vest-Agder Krisesenter sier blant annet dette om betydningen av et slikt bidrag.

– Takket være det generøse bidraget fra Stormberg kan vi tilby flere hyggelige aktiviteter i påska til voksne og barn på Vest-Agder Krisesenter. Det betyr veldig mye for dem å få anledning til å oppleve gøye ting sammen i trygge omgivelser. Det løfter rett og slett hverdagen bort fra det vonde og vanskelige som ellers preger livene deres, fortsetter hun.

– Mange sier at sosiale tiltak på krisesenteret gir glede og energi som er godt å kjenne på igjen, og som flere ikke har opplevd på lang tid. Det har ikke vært rom for naturlig livsutfoldelse i en hverdag der volden setter rammene. Gode opplevelser kan være avgjørende for at livskvaliteten bedres slik at veien videre blir lettere å gå. Forskning viser også at dette er av stor betydning for menneskers livsmuligheter og valg. Så igjen, på vegne av all våre beboere – tusen takk!

Foto: Krisesentersekreteriatet

Dette viser at dere som handlet hos oss 8. mars har vært med å gjøre verden til et litt bedre sted for noen mennesker som ufrivillig har fått innskrenket sine muligheter til livsutfoldelse. Som vi tidligere har omtalt så er kvinnedagen en ekstra poengtering av viktigheten den daglige kampen for likestilling og likeverd er over hele verden. Det er de 364 andre dagene i året at utfordringen er størst.

Vi i Stormberg vil fortsette kontakten og samarbeidet med flere krisesentre. Blant annet gjennom et gratis tilbud om kennel til de av beboerne ved krisesentrene som har kjæledyr. Siden kjæledyr i mange tilfeller blir brukt som «gissel» er det viktig at manglende plasseringsmulighet ikke skal stå i veien for en trygg tilværelse på krisesenter.

Les også bloggposten: «Jentenes egen suksesshistorie»

Jan Halvor – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *