Tanketur: Gi større rom for mangfold

Vi har jobbet med inkluderende arbeidsliv i to tiår, men ser at det fortsatt er stykke å gå før alle føler at det er rom for annerledeshet og mangfold også i det offentlige rom. Møt Esben Esther som forteller om hvor utfordrende det har vært og er for transpersoner.

Det Esben Esther leste om transpersoner i psykiatribøker da hen vokste opp, var nok til å ta livet av mennesker. Det å ha en annen kjønnsidentitet enn den som sto i passet ble definert som sykt. Det er fortsatt sterke fordommer mot annerledeshet og mange opplever mangel på aksept.

Esben Esther Pirelli Benestad er en av Norges få åpne transpersoner. I denne episoden av Tanketur snakker Stormberg-gründer Steinar J. Olsen og Esben Esther om oppveksten og om hvordan vi kan få et inkluderende samfunn hvor mangfold er en selvfølge og alle opplever at de er akseptert for den de er.

Les også:
Tanketur: Små turer er også store
Tanketur: Inkluderende arbeidsliv i 20 år

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *