10% av omsetningen til krisesentre

I dag er det kvinnedagen, og vi gir 10% av dagens omsetning i nettbutikken til velferdstiltak på krisesentre. Behovet for hjelp og gode råd er dessverre økende.

Det er som oftest kun de nødvendigste tingene man får med seg, og mange må la kjæledyrene bli hjemme. Vold mot mennesker og vold mot dyr henger sammen. Flere kvinner opplever at hunden blir utsatt for vold i et brutalt maktspill mot kvinnen og barna. En del kvinner våger ikke å oppsøke hjelp på et krisesenter av frykt for hva som vil skje med kjæledyret. Dette fører til at den farlige og vanskelige livssituasjonen preget av fysisk og/eller psykisk vold blir forlenget.

Krisesenterne opplever økende pågang

Av alle ting som skal være en utfordring for kvinner og barn som opplever vold i nære relasjoner, er det helt unødvendig at også hunden skal gi bekymring. Derfor har vi tidligere sagt at vi skal gjennomføre et ettårig prøveprosjekt med krisesenterne i Vest-Agder og Oslo, hvor Stormberg dekker alle kostnader for kennelopphold når behovet melder seg. Vi ønsker å gi flere voldsutsatte en mulighet til å bryte med voldsutøveren.

Med bidraget fra kvinnedagen håper vi også, ved hjelp av våre gode Kunder, at vi kan bidra til å gjøre oppholdet på krisesentrene litt lettere både for barn og voksne. Takk for at du hjelper oss å hjelpe!

Les også:
Med kjæledyr som gissel

Jan Halvor – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *