Tanketur: Inkluderende arbeidsliv i 20 år

Siden oppstarten i 1998 har Stormberg jobbet aktivt med et inkluderende arbeidsliv med plass til alle. En av våre mange dyktige medarbeidere, Daniel, var gjennom 20 år med vold og tyverier før han bestemte seg for å gjøre en helomvending.

På Tanketur møtte Daniel statsminister Erna Solberg for å fortelle sin sterke historie, og statsministeren forteller om sitt personlige engasjement. Bli med på tur!

Å ha en jobb å gå til ble hans store redning. Du kan lese hele Daniels historie på et tidligere innlegg på bloggen.

I 20 år har vi rekruttert en fast andel av våre medarbeidere blant mennesker som har hatt vansker med å komme inn på arbeidsmarkedet, blant annet mennesker med rusproblemer, tidligere straffedømte, unge menneskers om ikke har trivdes på skolen, flyktninger og mennesker med psykiske- eller fysiske helseplager. I Stormbergs Handlingsplan for Inkluderende Arbeidsliv er det fastsatt et mål om at 25% av de som jobber i Stormberg skal være mennesker som har hatt problemer med å komme ut i arbeidslivet. Du kan lese mer om inkluderende arbeidsliv her.

Les også:
Tanketur, episode 1: Små turer er også store

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *