Små turer er også store

I 20 år har vi jobbet med å gjøre det rimeligere og enklere å komme seg ut på tur. Å være i aktivitet gir bedre fysisk og psykisk helse, og selv små turer har store gevinster.

Tønnes fra Evjeklinikken har en vanskelig fortid som overvektig, preget av mobbing og utestengelse, og vet hvor viktig det er å bevege seg. I august gikk Stormberg-gründer Steinar J. Olsen Tanketur på mer enn 200 kilometer. I episode 1 møter du Tønnes, som forteller om hvordan han snudde et liv preget av mobbing og utestengelse til et liv hvor han følte mening. Du møter også blant andre ordfører Harald Furre og stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad. Klikk på bildet for å se episoden!

Da Tønnes på 230 kilo gikk tur med hunden sin, pleide rånerne i bygda spille «Nei, så tjukk du har blitt» på full styrke fra bilene sine. Da Tønnes la seg til å sove om kvelden, håpet han å ikke våkne opp igjen. Men så endret livet seg. Se episode 1 av Tanketur her.

Alle Stormberg-produkter vil fra og med i år produseres fra størrelse S til 3XL, og i tillegg vil en del av vårt sports-og turtøy også produseres opp til 5XL. Du finner store størrelser her til dame og her til herre.

Les også:
Gå tur oftere
– Helse i hver tur

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *