Takk for tilliten!

Norsk Innovasjonsindeks ved Norges Handelshøyskole, hvor norske forbrukere sier sin mening om norske virksomheter, viser at Stormberg får en hederlig 6. plass. Vi setter stor pris på tilliten!

Ingen grunn til å ikke smile.

 

Norsk innovasjonsindeks er den første nasjonale innovasjonsmålingen der kundene er dommerne. Kundene som deltar blir bedt om å vurdere bedrifters innovasjonsevne, hvor attraktive bedriftene er i forhold til andre reelle alternativer og hvor lojal en er som kunde overfor bedriften. Det er andre gang at undersøkelsen blir gjennomført, og totalt 76 bedrifter er med på årets rangering. Stormberg kommer på best ut sammenlignet med netthandel, sportsbransjen og varehandel.

Det er hyggelig å komme høyt på denne målingen, for vi jobber målrettet med å være et innovativt selskap. Det betyr at vi ikke kan hvile på det vi har fått til, men at vi må jobbe målrettet med å hele tiden fornye oss. Takk for tilliten fra norske forbrukere!

Bedriftene blir rangert med poengsum fra 0 til 100.

  1. IKEA 76,2
  2. Sbanken 72,8
  3. OneCall 68,6
  4. Toyota 65,3
  5. Norwegian 65,2
  6. Stormberg 64,8
  7. Nordic Choice 62,5
  8. Komplett.no 61,9
  9. Telia 61,0
  10. Meny 60,9

Skalaen går til 100. Gjennomsnittscoren for bedriftene som har blitt vurdert er 53,5. Tilsvarende tall på fjorårets rangering var 54,5.

Den som har begge beina på jorda står stille, skrev en kjent, norsk forfatter. Å være innovativ og attraktiv handler om å ikke hvile på det en har oppnådd, men derimot å sette seg nye mål og finne ut hvordan man skal komme seg dit. Vi lover å gjøre vårt for å bli enda bedre!

Les også:
Takk for Åpenhetsprisen

Petter – Stormberger

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *