Slik får du treningsglede

Treningsglede for meg er å kjenne gleden av å ha en frisk, sterk og sunn kropp til tross for at man aldres. Trening gir meg økt energi for å yte mer i hverdagen, både på jobb og privat. Det er for meg en forutsetning med en god energi når man har barn, og det er viktig at vi også lærer våre barn å ha en sunn og aktiv hverdag.

Dette til sammen gir meg en motivasjon for å fortsette å trene, om det er studiotrening/gruppetime blant andre med samme mål, eller ute i fantastisk natur i frisk luft.

kopi

Jeg har selv over mange år vært et såkalt «støttemedlem» på diverse treningssentre, men de siste årene har jeg klart å ha gode rutiner og sett nytteverdien av å sette av tid til meg selv for å holde meg i form. Da har jeg mye mer å gi til andre rundt meg!

Mine 5 beste tips til treningsglede:

1. Tid til å trene er ikke noe man har tilgjengelig, det er noe man lager seg.
Lag deg gode treningsrutiner som er realistiske å få til i en hektisk hverdag.
2. Tren variert, og kjenn at kroppen din har det bra med å utfordres på forskjellige måter.
Da går man heller ikke lei, men gleder seg over variasjonen.
3. Har du barn, tenk hvilke muligheter du har for å være i aktivitet sammen med dem.
Har du ikke tid eller muligheter for å gå på et treningssenter eller løpe deg en tur alene, kan f. eks 5-åringen sykle mens du jogger på siden
4. Gjør treningen til noe sosialt! Å ha en treningspartner eller flere bidrar også til økt motivasjon.
5. Mål dine resultater mot deg selv og ingen andre

Les også:
Fra usunt kroppspress til sunn glede

Gjesteblogger Christina

IMG_7988

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *