Ronjas røverkjøp

Black Friday er en ypperlig anledning til å finne sports- og turtøy som man trenger. Vår mangeårige stormberger, Ronja, har plukket ut sine favorittilbud. Få gode råd på veien, og gjør et kupp på julegaver.

627-ronja
Vinteren har allerede satt sitt preg på landet, og derfor er det greit å se hva man trenger for å holde seg varm og tørr gjennom de neste månedene. Et av de aller beste tilbudene man finner i nettbutikken er Hyfjell dunjakke, som er satt ned fra kr 1699 til 999. Hyfjell er vår toppmodell blant lettvekts dunjakkene, og den er vår tykkeste og varmeste lettvektsdunjakke. I test utført av Villmarksliv for TV2 hjelper deg får jakken stempelet «mye for pengene». Denne holder deg god og varm gjennom kalde dager!

Mylla softshellsett

Mylla softshellsett

Ettersom jeg er fra Falun i Sverige, er jeg glad i langrenn. Da foretrekker jeg å bruke softshellsett med god stretch. Mylla softshelljakke er satt ned fra kr 799 til 399 og softshelltightsen er satt ned fra kr 599 til 299. Settet Mylla passer fint også til andre aktivteter med høyt aktivitetsnivå i det kalde halvåret

For de av oss som tilbringer mye tid ute med barna, enten det er i barnehage eller som forelder, så er dressen Ute en god venn i vinterkulda. Ute vattert dress er en varm og god vattert dress som harf vindtette og vanntette egenskaper. Dressen kan brukes til brett og skikjøring, lek i snø, på tur med hund i all slags vær – eller som utedress på jobb.

Jeg er også glad i trening, og her kanskje Black Fridays aller beste tilbud: Alt av treningstøy i kolleksjonen Studio til kun 50 kroner (!). Her tror jeg det er lurt å være først til mølla for å sikre deg riktig størrelse.

God helg – og hygg deg med gode tilbud!

Ronja – Stormberger

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *