Geocaching: Skattejakt for alle

Visste du at det er skatter i nabolaget? Geocaching er en internasjonal aktivitet som kan sammenlignes med orientering, men man finner frem ved hjelp av GPS i stedet for kart og kompass. Man leter etter poster, kalt «cacher».

For barna er dette en aktivitet som setter ekstra spiss på turen. Mange av “cachene” har også esker hvor man kan bytte med noe som ligger i dem.

IMG_6535Det finnes geocacher i hele landet, både til skogs, til fjells og i byene. Alt du trenger er en smarttelefon med GPS, samt at du må laste ned en app til mobilen. Det finnes både gratisapper og betalapper til alle operativsystemer.Med geocaching kan både barn og voksne finne poster underveis til turen. For mer informasjon, se hjemmesidene til Geocaching i Norge.

Les også:
Teltturtips
– Skogen er best om høsten

Petter – Stormberger

15781402_10154823773795409_5150279571832490_n

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *