Tips til høstaktiviteter

Sommeren er definitivt over, og vi går nå over i en kaldere og mørkere sesong. Men fortvil ikke, det finnes mange spennende og koselige ting man kan finne på om høsten. Under finner dere noen tips til høstaktiviteter vi anbefaler.

_JRE5108

Det finnes knapt noe hyggeligere enn å dra til fjells og ta med seg teltet.

1. Bærplukking. De beste bærene finner dere i den norske naturen, og ingenting er vel som hjemmelaget syltetøy på brødskiva til kveldsmat?

2. Dra til fjells. Høsten er virkelig en flott årstid med mange nydelige farger. Ta dere en tur på fjellet, eller bare dra til skogs, og nyt den friske lufta.

3. Lag en høstlykt. Finn fram noen tomme syltetøyglass og hent fine høstblader som dere limer på. Putt telys oppi, og vips har dere en ny fin lykt. En koselig aktivitet for både store og små.

4. Fargejakt. Ta med dere kamera og dra ut i naturen for å fange alle de forskjellige fargene høsten har å by på.

5. Jogging i skog og mark. Mange av oss legger nok kanskje treningen litt på hylla i sommerferien, og det er alltid tungt å komme i gang igjen. Høsten er den beste årstiden for å begynne å jogge. Temperaturen er perfekt, og lufta er frisk og god. Om du ikke er klar for å jogge, kan du begynne med å gå raskt i stedet. Så lenge pulsen stiger og du svetter litt, er du på god vei.

Les mer:
Lov å tenne bål igjen
– Helse i hver tur

Ha en flott (tur)høst!

Karoline – Stormberger

karoline

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *