Tanketur: Episode 2 – inkludering og muligheter for alle

Daniel sonet sin første dom som 19 åring. Etter 20 år med vold og tyverier bestemte han seg for å gjøre en helomvending i livet. De siste årene har Daniel vært av Stormbergs dyktige butikkselgere.

I denne episoden av Tanketur med Stormberg-gründer Steinar J. Olsen, forteller Daniel Bendu sin sterke historie til statsminister Erna Solberg. Tema er inkluderende arbeidsliv og muligheter for alle.  Du kan se episode 2 av Tanketur her.

627-episode2-erna-play

En tanketur er en vandretur som kombinerer tur og friluftsliv med samtale og refleksjon omkring samfunnsaktuelle temaer. I høst har Stormberggründer Steinar J. Olsen gått Tanketur på mer enn 200 kilometer.

Stormberg-gründer Steinar J. Olsen med flere av sine turgjester

Med seg på Tanketur hadde Steinar statsminister Erna Solberg for å snakke om inkludering og utenforskap. Veronica Orderud snakket om veien tilbake til samfunnet etter fengselssoning. Sexolog og transperson Esben Esther Pirelli Benestad snakket om annerledeshet og mangfold. Leder av WWF Norge, Nina Jensen, gav sine beste tips for hva hvert enkeltmenneske kan gjøre for å bremse klimaendringene.

Stormberg-gründeren hadde også et sterkt møte med Rita Vindholmen, som fikk ansiktet sitt knust i en bilulykke som gjorde henne blind. Vi møter også mange andre spennende turgjester langs turløypen.

Les også:

André – Stormberger

andrey

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *