Tanketur: Episode 1 – helse og livsstil

Tønnes fra Evjeklinikken har en vanskelig fortid som overvektig, preget av mobbing og utestengelse.

I august gikk Stormberggründer Steinar J. Olsen Tanketur på mer enn 200 kilometer. I episode 1 møter du Tønnes, som forteller om hvordan han snudde et liv preget av mobbing og utestengelse til et liv hvor han følte mening. Du møter også blant andre ordfører Harald Furre og stortingsrepresentant Kjell Ingolf Ropstad. Klikk på bildet for å se episoden!

627-episode1-tonnes-play

Da Tønnes på 230 kilo gikk tur med hunden sin, pleide rånerne i bygda spille «Nei, så tjukk du har blitt» på full styrke fra bilene sine. Da Tønnes la seg til å sove om kvelden, håpet han å ikke våkne opp igjen. Men så endret livet seg. Se episode 1 av Tanketur her.

Les også:

André – Stormberger

_JRE0886

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *