Karolines høstfavoritter

Selv om jeg elsker sommeren, så må jeg innrømme at jeg syns det er litt deilig at høsten nå nærmer seg med STORMskritt. En av grunnene til dette, er alle de fine høstklærne man kan ta på seg når temperaturen synker. Uansett om det er snakk om hverdagsklær, eller klær til tur/trening, så tror jeg de fleste setter pris på å fornye klesskapet sitt litt når sommeren er over.

En av fargene jeg mener er perfekt til høsten, er grønn. Vi har nylig fått inn en kjempefin vattert parkas som raskt har blitt mitt absolutte favorittplagg. Gutulia vattert parkas er en godt isolerende parkas med tricôtfôr. Den er vindtett og lett vannavstøtende, og den er egner seg godt til både tur og fritid. For dager med litt varmere vær, vil jeg anbefale Finefjell resirkulert bomberjakke. Denne jakken er laget i et resirkulert og klimavennlig materiale, den tørker hurtig og har god fukttransport. I tillegg er den utrolig kul. Marina regnjakke holdt meg tørr på festivalene i sommer, og den skal fortsette å holde meg tørr på regnfulle høstdager. Det er den beste regnjakken jeg noen gang har hatt.

Finefjell resirkulert bomberjakke passer ypperlig til oppholdsdager.

Finefjell resirkulert bomberjakke passer ypperlig til oppholdsdager.

På hverdager bruker jeg helst Fyrnes resirkulert joggers, som er en myk og miljøvennlig bukse. Denne buksen er stilig og utrolig behagelig, så jeg har derfor anbefalt den til alle mine venninner. En genser som passer fint til Fyrnes, er klassiske Langfjorden langermet trøye. Striper er alltid en slager, og passer like bra til sommer, som til høst. Er du på utkikk etter en litt tykkere genser, ville jeg gått for Bleheia ullgenser.

Langfjorden langermet trøye.

Langfjorden langermet trøye passer like bra til sommer som til høst.

Skal jeg derimot legge ut på løpetur en kald høstmorgen, kler jeg meg i Hast isotights og Refleksjon treningsjakke (som er genial i mørket), gjerne med Aktiv langermet kompresjonstrøye under.

Jeg håper dette innlegget gav dere litt inspirasjon, og at dere finner noen nye favoritter blant våre mange herlige plagg.

Les også:

Karoline – Stormberger

16174544_167721880381238_6168213812927285989_n

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *