Størrelse skal ikke være noen hindring for tur

Vi i Stormberg vet at bevegelse, frisk luft og vakker norsk natur er noe alle har glede av, uavhengig av størrelse. Vi ønsker derfor å produsere turtøy av kvalitet som alle og enhver kan bruke. 

Mosjon kan være så mangt; en rask gåtur, sykling, jogging, skitur eller en lang gåtur i marka. Vi ønsker at størrelse ikke skal være noen hindring for å trene eller gå tur. Det meste av klær som produseres i dag har imidlertid en passform som hovedsaklig er tilpasset en slankere gruppe. Det er ingen hemmelighet at kroppen forandrer seg med årene, eller at det er mange som har behov for sports- og turtøy i store størrelser.

Størrelse skal ikke være en hindring for tur.

Størrelse skal ikke være en hindring for tur.

Stormberg har i dag et bredt utvalg av klær som produseres helt opp i størrelse 5XL. Plaggene som er valgt ut til å favne ekstra store størrelser, skal være klassiske og fine, men også med friske farger. Dameproduktene er ofte litt innsvingte for å holde det feminine snittet, men for damer som liker rette plagg er det mange muligheter i herrekolleksjonen. Ofte er den største forskjellen fasongen på plaggene.

Fremover vil hele vår basekolleksjon føres i opp til størrelse 3XL. Det vil også komme stadig flere klær som produseres opp i størrelse 5XL. Her finner du hele vårt utvalg av klær i store størrelser til henholdsvis dame og herre.

Vi ønsker at alle skal kunne ha glede av aktivitet og friluftsliv. Det er tross alt noe av det beste vi i Stormberg vet!

Les også:

Marthe – Stormberger
mini

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *