Klar for Tanketur på over 200 km!

I dag er endelig dagen her! Torsdag 3. august er en dag vi i Stormberg har ventet lenge på. I dag skal Stormberggründer Steinar J. Olsen legge ut på den nesten 220 km lange turen fra Kristiansand til Hovden. Med seg i turfølget har han mange spennende gjester.

En tanketur er en vandretur som kombinerer tur og friluftsliv med samtale og refleksjon rundt samfunnsorienterte temaer. Steinars Tanketur skal gå fra Kristiansand til Hovden, en tur på nesten 220 km. Med seg på tur har han en rekke både kjente og ukjente gjester. Felles for gjestene er at de er engasjert i saker som fortjener oppmerksomhet, saker som kanskje ikke er så ofte fremme i offentligheten.

Torsdag 3. august
I dag går turen fra Kristiansand jernbanestasjon langs gamle Setesdalsbanen opp til Grovane. Med seg i turfølget har Steinar Kristiansands ordfører, Harald Furre, samt leder i Midt-Agder Friluftsråd, Per Svein Holthe. Tema for dagens tanketur er nærfriluftsliv.

Fredag 4. august
Fredag går turen fra Grovane til Kringsjå, og dagens hovedgjest er statsminister Erna Solberg. Tema for dagen er inkluderende arbeidsliv og muligheter for alle. Blant gjestene har vi også med oss flere Stormberg-ansatte som tidligere har stått utenfor arbeidslivet, men som i dag er dyktige og lojale medarbeidere.

Gjesteoversikt-web-02

Mandag 7. august
På mandag er temaet for Tanketuren mangfold og utenforskap. Til å snakke om dette har Steinar fått med seg Veronica Orderud og Esben Esther Pirelli Benestad. Turen går fra Gåseflå til Kile.

Tirsdag 8. august
Tirsdagen fortsetter turen fra Hornnes, og går via Evje til  Byglandsfjord. Denne dagen skal vi snakke om folkehelse, og hvordan vi kan skape et bedre liv for flere. Gjester på turen inkluderer Kjell Ingolf Ropstad og Alf Tore Moen.

Onsdag 9. august
På onsdag er det miljø- og klimautfordringer som er hovedtemaet for Tanketuren. Denne dagen har vi med oss mange interessante gjester, deriblant generalsekretær i WWF Nina Jensen, Finn Aasheim, Lars Haltbrekken og Lars Johan Naustvoll. Turløypa går far Byglandsfjord til Storstraumen.

Torsdag 10. august
Torsdag er siste turdag, og her skal Steinar ha med seg Frøydis Hovden og Blindeforbundet for å sette fokus på turglede for alle. Under denne etappen skal Steinar gå deler av turen i blinde.

Vi ser frem til noen spennende og innholdsrike dager på tur!

Marthe – Stormberger

mini

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *