1000,- per km til et formål som DU bestemmer!

Fra 3. til 10. august skal Stormberggründer Steinar J. Olsen gå Tanketur. Turen går fra Kristiansand til Hovden, med en total avstand beregnet på cirka 214 km. 

Med seg på Tanketuren har Steinar med seg både kjente og ukjente gjester. Felles for gjestene er at de er engasjert i saker som fortjener oppmerksomhet, saker som kanskje ikke er så ofte fremme i offentligheten. Temaer som skal tas opp er blant annet klima og miljø, utenforskap, og inkludering. Blant gjestene finner vi blant andre ordfører i Kristiansand, Harald Furre, og statsminister Erna Solberg.

900-tanketur

I forbindelse med Tanketur deler Stormberg ut 1000,- per kilometer Steinar og gjestene klarer å tilbakelegge. Klarer de hele turen på 214 km, blir det altså 214 000,- fordelt på tre samfunnsnyttig eller veldedige formål. Og det beste av alt? DU kan være med på å bestemme hvem som vinner!

Du kan nominere din kandidat på Facebook-siden vår. Fredag 4. august kl 12.00 avsluttes nominasjonen, og fra og med mandag 7. august kan du stemme på 10 ulike kandidater. Vinneren trekkes fredag 11. august, og annonseres på Facebook og på stormberg.no.

Marthe – Stormberger

mini

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *