Barnehageguide

Snart er det oppstart i barnehagen igjen, og mange barn har behov for nye klær å løpe, hoppe og leke i, enten det er innendørs eller utendørs. Her finner du de beste tipsene til hvordan du kan kle opp dine små til barnehagestart.

Utendørs
I barnehagen tilbringes deler av dagen utendørs, og da er det viktig med gode klær. Selv om det er sommer, bor vi i et land med ustabilt vær. Derfor er det viktig at barna har klær som holder vannet ute når regnet høljer som verst, som for eksempel testvinneren Vestland. Vestland er laget i tykt SuperProof-materiale, og har en vannsøyle på 15 000 mm. Plaggene kommer i sterke, spreke farger, som gjør barna ekstra synlige.

Til ekstra aktive barn anbefaler vi Kullen, som er vår mest slitesterke parkdress. Med vannsøyle på hele 20 000 mm og høy rive- og slitestyrke tåler denne dressen både løping, kryping, og plasking i dammer.

kullen

Men det er jo ikke bare dårlig vær i Norge. Til finere dager holder det gjerne med en vind- eller fleecejakke som isolerer. Et eksempel på en god fleecejakke er Bakketopp trelagsjakke, som også har vindstopp-effekt. Jakken kan kombineres med Robust bukse, som er en slitesterk bukse som tåler aktiv lek.

Innendørs
I barnehagen tilbringes også en stor del av dagen innendørs. Her trenger barna behagelige klær med god bevegelighet. Plinge, et sett som består av genser og bukse, passer fint til innendørs leker og aktiviteter i barnehagen. Plinge er hurtigtørkende og fukttransporterende, i tillegg til å gi barna optimal bevegelsesfrihet.

barnehage

På kjøligere dager er ull veien å gå, og Seter i 100% merinoull er et flott og godt isolerende ullsett. Seter har flatlock-sømmer, som hindrer ubehag og irritasjon mot huden. I tillegg er ullsettet økotex©-sertifisert, og er med det testet for helseskadelige stoffer.

Også Tronebu, som er laget i miljøvennlig bambusviskose, er et flott alternativ til innendørsaktiviteter. Tronebu er ekstra mykt og komfortabelt mot huden, og er et garantert kløfritt alternativ til ull. Dermed passer dette ekstra godt til de små som synes at ull klør.

Stormberg ønsker alle små og store lykke til med barnehagestart!

Les også:

Marthe – Stormberger

mini

 

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *