Aktiviteter på stranda

Sommeren er i gang for fullt, og mange har allerede begynt ferien sin. En av de tingene nordmenn liker best om sommeren, er å gå på stranda. Og mens noen av oss kan ligge rett ut i flere timer med en god bok eller et par blader, finnes det andre som lett kjeder seg. Her finner du tips til ulike aktiviteter man kan ta seg til på stranda.

1. Svømme. Er vannet varmt nok (de fleste av oss vil vel helst at vannet skal nå en viss temperatur før vi kaster oss uti) kan man legge på svøm. Svømming er bra trening, og en herlig aktivitet om sommeren. Bare se opp for brennmaneter!

2. Fange krabber. Å fange krabber bringer sikkert tilbake barndomsminner for mange, og det er like gøy for både voksne og barn. Kanskje man til og med kan ha en liten konkurranse, for å se hvem som klarer å fange flest?

Det er mye kjekt å finne på på stranden.

Det er mye kjekt å finne på på stranden.

3. Kaste frisbee. Å kaste frisbee kan man gjøre både på land og i vann. Gjør man det i vann, får man gjerne litt ekstra trening.

4. Beachvolleyball. En gøy aktivitet for store og små. Man trenger ikke nødvendigvis ha et nett for å spille heller. Å stå i ring og slå/sparke ballen til hverandre, er moro det og. Da kan man gjerne spille «gris», et spill hvor man skal gjøre alt for å unngå at ballen går i bakken. Taperen spanderer is på alle 🙂

Vi i Stormberg håper dere alle har en fin sommer, full av morsomme aktiviteter!

Les også:

Karoline – Stormberger

Karro

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *