Vinn et valgfritt plagg i nettbutikken hver måned!

Visste du at vi hver måned trekker en vinner av et valgfritt plagg i nettbutikken blant dem som har lagt igjen en produktomtale? 

Vinn et valgfritt plagg i nettbutikken, hver måned, hele året.

Vinn et valgfritt plagg i nettbutikken, hver måned, hele året.

 

I Stormberg setter vi Kundenes meninger høyt, og vi tar til oss alle tilbakemeldinger vi får. Noe av det vi verdsetter mest, er produktomtaler. Gjennom produktomtalene får vi vite hva dere som Kunder er fornøyde med, men også hva vi kan forbedre til neste kolleksjon. Og ikke minst: dere får innsikt i hvordan produktene er fra folk som har produktene selv. Produktomtaler kan legges igjen på alle plagg, og vi tar imot både ris og ros med glede.

Vi blir veldig glade for produktomtaler, her en på Langelien resirkulert bukse.

Vi blir veldig glade for produktomtaler, her en på Langelien resirkulert bukse.

 

Hver måned trekker vi en heldig vinner blant alle som legger igjen en produktomtale hos oss. Vinneren får velge seg ut et valgfritt plagg i nettbutikken. Så neste gang du er innom nettbutikken, hva med å legge igjen en produktomtale på et produkt du selv har? Del dine erfaringer med oss og andre Kunder, og hvem vet, kanskje det blir nettopp deg som vinner et valgfritt plagg i nettbutikken?
Les også:

Marthe – Stormberger

mini

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *