Om Forbrukerrådets test av jakker

Stormberg tar helse og sikkerhet på største alvor, og derfor tester vi våre produksjoner ved anerkjente og uavhengige laboratorier. Denne jakken er testet i ulike produksjoner tre år på rad, og alle årene har den kommet godt ut i test. Vi er derfor overrasket over at akkurat den jakken Forbrukerrådet testet viste seg å ikke tilfredsstille våre strenge krav til produksjon.

Vi har bedt Forbrukerrådet sende over deres laboratorietest og identifikasjonsnummer på jakken, slik at vi kan avdekke hva som har skjedd i dette tilfellet. Testene som er utført ved hver produksjon viser at jakkene både er langt innenfor myndighetenes krav, og tilfredsstiller Stormbergs strenge krav til kjemikaliebruk.

Stormberg har jobbet med å bli fluorfrie i flere år, og vi er godt i gang med dette arbeidet.

Kontaktperson
Petter N. Toldnæs, kommunikasjonssjef
Telefon: 922 11 995
E-post: petter@stormberg.no

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *