Jordfreseren og turbuksa

Har du hørt historien om jordfreseren og turbuksa? Vi får inn mange hyggelige historier fra våre Kunder. En av disse kom sist uke, hvor Kurt Lofthus beskriver viktigheten av at en turbukse har god kvalitet. Spesielt når det går galt.

jordfreser

– Jeg liker Stormberg, og anbefaler deres produkter – i særdeleshet noen av deres bukser. Jeg har kjøpt mange Stormberg-produkter de siste år – særlig bukser, skriver Kurt Lofthus.

– En av disse buksene reddet sannsynligvis meg fra å bli alvorlig kvestet; i verste fall drept, fortsetter han. Jeg – i ført en av mine mange Stormberg fritidsbukser – skulle starte min Honda jordfres for 3-4 uker siden. Jordfresen startet på første forsøk, men sto uheldigvis i reversgear og fanget opp begge mine bukselegger slik at jeg ble helt låst til fresen uten å ha mulighet til å nå stoppknapp.

– Fresen viklet mine bukselegger (Stormberg) så stramt at jordfresmotoren kveltes (stoppet) av motstanden i buksen. Buksen ble ødelagt, men forhindret fresen i å fortsette oppover kroppen på meg, og til et annet, verre forløp enn diverse sår (noen stygge), men reparable over tid.
Takk igjen til Stormberg´s buksekvalitet, avslutter Kurt.

Gode turbukser er viktig – også på små turer i hagen.

Les også:
Hendige handlenett

Petter – Stormberg

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *