Takk for tilliten!

Vi lever av fornøyde Kunder. Derfor blir vi ekstra glade når forbrukerne gir oss en fin andreplass i sportsbransjen, og et løft fra året før.

JRE9246

Stormberg er størst i Norge på turtøy, målt i antall solgte artikler.

Mer enn 8300 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse, og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. Til sammen har over 160 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer fått sin dom i årets undersøkelse. Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, som er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge.

Hver eneste dag møter tusenvis av nordmenn oss ved disken, på datamaskinen eller på mobilen. Vi forsøker å gjøre handelen din enklest og best mulig, og vi er lydhøre for å finne ut hvordan vi kan bli enda bedre. Dersom du har noen forbedringsforslag, så bruk gjerne kommentarfeltet under. Ingen forslag er for små eller store.

Men – igjen – takk for tilliten!

Les også:
Det mest bærekraftige varemerket for tredje år på rad
– Samfunnsansvar blir verdsatt

Petter – Stolt stormberger

Petter N Toldnæs 2

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *