Jakkeguide

I vårt sortiment finner du mange jakker i ulike fasonger, materialer og farger. For å hjelpe deg å velge riktig, har vi laget en jakkeguide så du enkelt kan finne dine nye favoritter.

Perfekt for maritime aktiviteter: Holmestrand jakke

Kampanje_ Holmestrand

Holmestrand herre og damejakke

Ny av året er Holmestrand jakke til dame og herre. Dette er en jakke som er godt egnet til maritime aktiviteter, tur og fritid. Jakka er vindtett og vannavstøtende, og har praktiske detaljer som refleksfelt, innerlomme med glidelås, regulerbar hette og stormklaff. Denne jakken blir garantert populær i sommermånedene!

Den klassiske allværsjakka: Hadeland skalljakke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadeland skalljakke

Hadeland skalljakke er en trelagsjakke med gode vanntette og fukttransporterende egenskaper. Jakken egner seg godt for et aktivt friluftsliv, alpint – og som turjakke. Dette er en teknisk og funksjonell jakke til bruk hele året. Lommene er plassert såpass høyt oppe at man får enkel tilgang til lommene også når man bruker ryggsekk med hoftebelte. Hetten har strammemuligheter på begge sider og på topp, og kragen har myk og børstet trikotfôr. Med fantastiske blåfarger til både dame og herre er dette en jakke som du garantert vil bruke mye!

Den perfekte regnjakken: Mjelle

Det er få ting som er så praktisk som et regntøy i lettvekt som holder både høy kvalitet og som egner seg godt for de lange turene – også når det regner! Mjelle regnjakke til dame og herre er en lett og praktisk jakke som også egner seg godt til å ta med i tursekken. Dette er en lett og myk regnjakke med mange funksjonelle detaljer, deriblant refleks på logo.

Den varme lettvektsjakken: Snaufjellet

En jakke med flere egenskaper egner seg godt i den norske naturen. Snaufjellet lettvektsjakke til dame og herre en vanntett og vattert jakke til kjølige dager og kvelder. Dette er en sporty kombinasjon av en lett allværsjakke og en teknisk skalljakke. Jakka har kroppsnær passform, praktiske glidelåslommer og hette.

Den lette fritidsjakken: Gjerstad og Gjerstadnes

Gjerstad dame

Gjerstad jakke

Gjerstad jakke er en vindtett og lett vannavstøtende jakke som egner seg like godt på tur i byen som på tur i marka. Jakken har en lett børstet overflate for å gi jakken riktig retrostil. Med den mørkeblå fargen til dame og herre og til de minste, er dette en jakke som passer for alle!

Les også:

Den store turbukseguiden

Maiken – Stormberger

14570569_113769595756327_8095722488040911398_o

Kommentarer

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *